Mit tegyek, hogy Édesanyám ne az életébe való beleszólásnak tekintse a segítségemet?
Sajnos nem akarja elfogadni a tényt, hogy már nem bírja úgy ellátni a teendőit, mint fiatalabb korában. Ha például elmosogatok, kitakarítok, mosok vagy főzök, akkor megsértődik, sír és kiabál, hogy miért nem vagyok képes normálisan megcsinálni ezeket. Pedig tényleg rendesen megcsinálok mindent, csak nem biztos, hogy úgy, olyan sorrendben vagy tempóban, mint ő csinálta. Sokat beszélgettünk erről, de ő nem érzi úgy, hogy ezzel engem bántana, úgy gondolja, hogy csak tanácsokat ad. Mit tudnék tenni, hogy változzon a helyzet?
30/N
Igen, tudom, hogy nem akarja magát feleslegesnek érezni, de akkor is zavaró, hogy állandóan követ amikor csinálom a dolgokat vagy áll fölöttem és csak mondja, mondja. Azt hittem, belerázódunk, de így fél év után kezdem feladni a reményt.
A film is jó ötlet, kipróbálom.
Költözz el! Légy önálló és éj önálló életet!
Én már nem tudnék egy fedél alatt élni a szüleimmel. Nagyon szeretem őket, és gyakran vagyok náluk, de annyira jó érzés utána haza menni a saját lakásomba, becsukni az ajtót magam mögött. Csönd van, akkor mosogatok el amikor akarok, akkor takarítok amikor akarok, a saját lakásomban azt csinálok amit akarok. És nincs vita senkivel (max. a párommal :-)
dícsérd meg bármiben
hallgasd meg, érdeklődj
és ezek után segíts
ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!