Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem avat be az életébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem avat be az életébe. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt.

Gyakori hogy nyomasztja valami de nem mondja el nekem csak azt mondja sok gondja van most.

Ma is szólt hogy nem tudunk ma találkozni én megkérdeztem hogy miért erre azt mondta hogy : Dolgom van"! És hiába kérdeztem nem mondta el hogy mi a baj. Úgy érzem sokszor "kihagy "az életéből és nem osztja meg velem, pedig szerintem egy kapcsolat arról is szól hogy megbeszéljük és elmondjuk a problémákat,amik egy átlagos hétköznap is vannak. De ő nem mondja én pedig nem akarok tolakodó lenni. De így mégis kívülállónak érzem magam hogy nem tudom mi bántja pedig a párja vagyok..

Normális ez egy kapcsolatban?

nekem rosszulesik mert úgy érzem nem bízik meg bennem vagy esetleg nem szeret. Vagy nem tudom mi lehet az oka? mit tegyek? :(

Én:L /20 F/25

2011. aug. 16. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
3 hónap nem sok. Hosszabb idő múlva már biztosan nyitottabb lesz.
2011. aug. 16. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:

egy igazi kapcsolat éppen azért jön létre, mert találsz valakit, akit szeretnél bevonni az életedbe, akivel meg szeretnéd ezt osztani...

nekem is volt egy ilyen "kapcsolatom", mint neked... de az ilyen pasinak csak egy barátnő kell papíron, egy tartozék, mert jól mutat a képzeletbeli önéletrajzán...ennyi...nem társ vagy neki, csak egy kellék, de ne legyen igazam...velem ez volt, és most találtam valakit, aki valóban a társam, és ő is annak tart engem... ez nem jelenti azt, hogy nincs magánéletünk, külön életünk, de igenis egymás kezét fogva megyünk a saját utunkon és támogatjuk egymást, ha szükséges

2011. aug. 16. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Lépj le és ne számolj be róla, mond hogy dolgod volt.

Egyébként meg rúgd ki, ha már a mézeshetek ilyenek mi lenne később?

2011. aug. 16. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem , nem normális. Lehet, hogy tényleg nyomasztja valami, de azt veled is közölnie kéne, ha már együtt jártok. Mondd meg neki, hogy beszéljen a dolgairól, mert ez így nem kapcsolat.
2011. aug. 16. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
hát nekem a mostani barátom, az első barátom, szóval nincs túl sok tapasztalatom ezen a téren, de ha abból indulok ki, hogy én a barátommal az első 2 nap után megbeszéltünk minden problémánkat (mondjuk, h*lye a föcitanár, vagy valamilyen ősünk beszólt, stb....) szóval minden apróságot, jelentéktelen dolgot...akkor nem normális.
2011. aug. 16. 19:05
 6/7 Ariadne13 ***** válasza:
oszd meg vele ezt a gondolatod, mert ez nem normális. Én is megosztok mindent a párommal, ő is velem, pedig még csak 5 hónapja vagyunk együtt. Kérdezz rá, hogy mi lehet az oka ennek, hogy kizár az életéből
2011. aug. 16. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba, még az elején vagytok!

Ne ess abba a hibába mint én, hallgass rám!

2011. aug. 16. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!