Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » ÁLLATBARátok! Mi is kínozzuk...

ÁLLATBARátok! Mi is kínozzuk az állatokat (? )!

Figyelt kérdés

Szeretném a figyelmeteket felhívni egy roppant sajnálatos dologra: mi is részesei vagyunk az állatkínzásnak, mi is támogatjuk azt. Íme egy videó, hogy a 'tudósok' mit művelnek az állatokkal, csak hogy mi kozmetikai szereket használhassunk: http://www.youtube.com/watch?v=SmJh_YO7i18 (CSAK erős idegzetűeknek!!!). És 2 érdekes cikk: [link]

[link]

ÉRDEMES ELOLVASNI!

Szerencsére van megoldás. Rengeteg olyan termék van, nagy nevek is, amelyek nem folytatnak állatkísérleteket, hanem más- egyébként olcsóbb és biztonságosabb- kísérleteket végeznek. Íme egy lista, amely leírja, hogy mely cégek végeznek és melyek nem végeznek kísérleteket állatokon:

[link] Szerencsére olyan nagy nevek, mint az Avon, az Oriflame, Nivea, a Lush, az Yves Rocher, a DM saját márkája és még sokan mások nem tesznek ilyen kegyetlenségeket, így az ő termékeiket nyugodt szívvel vásárolhatjuk. Kérlek, ha szívügyednek érzed, akkor vásárolj olyan termékeket, amelyek nem tesztelnek állatokon, ez a legkevesebb amit mi tehetünk. A link is írja, de külön kiemelem, hogy ŐKET mellőzd!!!: [link] search_list_icons.aspx?Donottest=-1&Product=0&Dotest=8 Sajnos igen nagy nevű cégek nem törődnek ezzel:(

(Ha már egy embert sikerül meggyőznöm, és felnyitnom a szemét, azt is nagy szerencsének érzem.)

2010. márc. 12. 11:48
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Nahát, és én pont beagle-t szeretnék! Akkor már azt is tudom, hogy honnan fogom beszerezni. Annyira hihetetlen aranyos ez a fajta!
2010. márc. 12. 14:43
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogy nagyon nehéz kihozni!:(
2010. márc. 12. 14:50
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Megint a beagles vagyok,ami a képen látszik hátul...az a fészer,nem ott lakunk!:D
2010. márc. 12. 14:52
 34/56 A kérdező kommentje:
Miért az? Ezt leírnád bővebben? Törvénytelen a dolog? (Nem mintha ez nagy akadály lenne számomra...). Kérlek, fejtsd ki bővebben!
2010. márc. 12. 14:53
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

A gazdára váró laboros beaglek olyan tenyészetekben látják meg a napvilágot, ahol sorsuk már akkor eldől, mikor kis szemeiket még ki sem nyitották. Ők már akkor kísérleti célra tenyésztett állatok s kb. féléves koruk után különböző kutatóintézetekbe kerülnek. A mi beagle-jeink, akik számára gazdát keresünk, közülük kerülnek ki. Miután részt vettek valamilyen kísérletben, s azt szerencsésen túlélték, illetve nem járt boncolással, a törvény pedig tiltja újbóli felhasználásukat, itt következik a mi feladatunk, s mindazoké az állatbarátoké, akik úgy döntenek, hogy közülük választanak társat maguknak. Ne pillanatnyi fellángolástól vezérelve, patetikus töltéssel vágjunk neki a feladatnak, mert a mindennapok, a kezdeti hetek, hónapok nehezek lehetnek! Elszánt állatbarátok türelme és szeretete segítheti át ezeket a kis jövevényeket az igazi világba.

[link]

Ezt nézzétek meg ha valakit érdekel!Egyébként érdemes a kimentett kutyusokra várni!

2010. márc. 12. 15:14
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Szóval csak bizonyos időközönként,kísérletek után adják ki!ezért nehéz!
2010. márc. 12. 15:15
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Ééééééééééés az a legnagyobb baj,hogy törvényes!!!
2010. márc. 12. 15:16
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, hogy leírtad a kis beagle kutyusod sztoriját!:) Istenem, fel nem foghatom hogyan képesek az emberek bántani egy ilyen tündéri lényt!:( A videóban volt egy beagle vérbe fagyva, na ott én kikapcsoltam, és bőgtem mint állat! De azok a szegény nyuszik és majmok, meg egerek!:S Engem nem tántorít el az sem, hogy 10szer többet kell a laboros beagle-el foglalkozni, mint egy másik kutyával. De életük végéig hálásak lesznek, és annyi szeretetet tudnak adni, amire az emberek nem képesek! Köszi még egyszer, hogy leírtad!♥
2010. márc. 12. 16:16
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
16:16!Nagyon szívesen és teljes mértékben egyetértek veled!Kívánom,hogy legyen neked is egy ilyen csodád!:)
2010. márc. 12. 17:45
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a jókívánságokat!:)
2010. márc. 12. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!