Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » ÁLLATBARátok! Mi is kínozzuk...

ÁLLATBARátok! Mi is kínozzuk az állatokat (? )!

Figyelt kérdés

Szeretném a figyelmeteket felhívni egy roppant sajnálatos dologra: mi is részesei vagyunk az állatkínzásnak, mi is támogatjuk azt. Íme egy videó, hogy a 'tudósok' mit művelnek az állatokkal, csak hogy mi kozmetikai szereket használhassunk: http://www.youtube.com/watch?v=SmJh_YO7i18 (CSAK erős idegzetűeknek!!!). És 2 érdekes cikk: [link]

[link]

ÉRDEMES ELOLVASNI!

Szerencsére van megoldás. Rengeteg olyan termék van, nagy nevek is, amelyek nem folytatnak állatkísérleteket, hanem más- egyébként olcsóbb és biztonságosabb- kísérleteket végeznek. Íme egy lista, amely leírja, hogy mely cégek végeznek és melyek nem végeznek kísérleteket állatokon:

[link] Szerencsére olyan nagy nevek, mint az Avon, az Oriflame, Nivea, a Lush, az Yves Rocher, a DM saját márkája és még sokan mások nem tesznek ilyen kegyetlenségeket, így az ő termékeiket nyugodt szívvel vásárolhatjuk. Kérlek, ha szívügyednek érzed, akkor vásárolj olyan termékeket, amelyek nem tesztelnek állatokon, ez a legkevesebb amit mi tehetünk. A link is írja, de külön kiemelem, hogy ŐKET mellőzd!!!: [link] search_list_icons.aspx?Donottest=-1&Product=0&Dotest=8 Sajnos igen nagy nevű cégek nem törődnek ezzel:(

(Ha már egy embert sikerül meggyőznöm, és felnyitnom a szemét, azt is nagy szerencsének érzem.)

2010. márc. 12. 11:48
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
Istenem ez borzasztó. Főleg amikor megláttam a beagle kutyákat.Nekem is olyan van:( Ezek az emberek hogy tudnak este nyugodt szívvel lefeküdni? Régen az embereknek nem volt szükségük kenceficékre, krémekre, stb, de ahogy fejlődik a világ egyre több a halálos betegség, ami mind az ember hibája! Régen miért nem volt ennyi rákos beteg? Mert nem itt tartott a fejlődés ahol most. Sokkal jobb lenne civilizálatlannak lenni. Akkor ilyen videók sem születnének meg!
2010. márc. 12. 12:31
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább Avonos cuccokat használok, bár, néha a kézkrémet a macskám tappancsára is rákenem, persze dehogy kísérletezés szempontjából(alszik amikor bekenem, így fel is tud szívódni, mielőtt belenyalna)! 8 éves és szerencsére makk egészséges:)!

Sajnos megszüntetni nem lehet ezeket a kínzásokat, mindig azok az élőlények lesznek többen velünk szemben, akiket inkább érdekel a szépség bármi áron, mint az állatok, pedig ugye meg lehet találni az arany középutat!...

2010. márc. 12. 12:48
 13/56 anonim ***** válasza:
73%

Azt kéne látni, hogy a dolog jóval bonyorultabb. Az emberek vagy az állatokat, vagy embertársaikat szeretik. Oké, hogy itt ezen a fórumon elítéljük őket, de ki ellen is akarsz összefogni?! Az emberek fel azt mondja inkább az állat szenvedjen, a másik, hogy inkább az ember, de mindkettő elég nagy tábor ahhoz, mondjuk fele-fele, hogy tökéletesen keresztbetegyen a másiknak. ennyi.

Az pedig, ugyanúgy kamu, hogy nem használnak bizonyos cégek állatokat. Ja ő nem használ, de egy kis leánycégének a 83. alvállalkozója, aki a térképen sincs rajta az megcsinálja, és nyomja a fejesnek az eredményt. Ugyanúgy kikerülni se tudod, hogy az állatok szenvedéséből hasznot húzz. Ott van a híres Pavlov kutyája, akinek ugye odaadtuk a kaját és nyáladzott, hű de jó, feltaláltuk a kondícionálást, amit nap mint nap alkalmazunk a kutyák tanítása során. Na ez a gyerek változat, gyakorlatban az a kutya nem volt túl boldog, hogy kikötötték és élve felboncolták. Vagy a vérnyomás felfedezéséért is egy kanca lehelte ki a lelkét. stb. Lényeg za volna, hogy az orvosi és állatorvosi tudásunk nagyrésze nem kellemes körülmények között született. És igény meg ugye van rá, mert nincs az az állatbarát, aki az állatorvos munkáját elítéli, és nem gyógyíttatja meg az állatát ha beteg. Csak akkor miről beszélünk, ha igény van rá?!!! Ne legyünk álszentek, hogyha nekünk nem kellemes az eredmény, akkor gonosz a tudás, hameg hasznos, akkor meg nem. Ez nem így működik, tetszik vagy sem.

2010. márc. 12. 12:50
 14/56 anonim ***** válasza:
70%
Vegyük pl a plázacicákat. 1000%, hogy nem fognak lemondani a kenceficéikről csak azért, hogy megmenthessék az állatokat! Én is követem a divatot, de tökéletesen megvagyok alapozó,meg ilyen szarságok nélkül! Szóval bárki is lép fel ezek ellen, a többség úgysem fog megválni a kényelmes élettől az állatok miatt! Amúgy végig se tudtam nézni a videót, addig a részig láttam, amikor ott feküdt a beagle a vérben hatalmas sebekkel. Na ott kikészültem teljesen.
2010. márc. 12. 12:53
 15/56 A kérdező kommentje:
Igen? Akkor leírom h szinte a szappanon kívül alig használok ilyen szereket, de ezt mégsem javasolhatom az embereknek. Természetes szereket használok (kamillatea, méz), sminket pedig egyáltalán nem, így igenis meg lehet állítani! Másrészt én igenis elhiszem, hogy ezek a cégek nem használják, és a cikkben az is le van írva, hogy az állatkísérleteket mivel lehet helyettesíteni, NEM EMBERKÍSÉRLETTEL!, hanem a sejteken való kísérletezéssel, ami ráadásul jóval olcsóbb. És nem hinném, hogy egy akkora szervezet, mint a PETA hazudna a cégeket illetően.
2010. márc. 12. 12:55
 16/56 A kérdező kommentje:
Nem is kell lemondaniuk, elég lenne, ha azt a típust használnák, amely nem él állatkísérletekkel! És biológiaórán talán inkább ezt kéne megnézetni a diákokkal mint a sok baromságot tanítani, amit mindenki un, és egy év múlva el is felejti. Mert nem azon fog múlni a föld jövője, hogy tudsz-e az eukariótákról, hanem azon, hogy elég szemet felnyitnak-e!!!
2010. márc. 12. 12:57
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok megint. abban van valami igazság, hogy ha mondjuk a kutyánk megbetegszik, elvisszük a dokihoz, akkor ő is olyan gyógyszereket használ, amit ugyan úgy állatokon teszteltek le. De vannak olyan dolgok, amelyeket pl növényeken is le lehetne tesztelni, volt is erről riport még régebben, de azt nyilatkozták, hogy azért maradnak az állatoknál, mert rajtuk jobban meg tudják nézni a reakciókat, mint a növényeken. Meg persze több munkával is járna. Viszont annyi betegséget meg lehet előzni és gyógyítani házilag. Nem kellenek aszpirin és társai. A rákot meg sokan nem győzik le, sokan legyőzik. De a PETA szerintem sem kamuzik ilyen komoly dolgokról!
2010. márc. 12. 13:00
 18/56 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elöttem szólónak, de itt nem arról van szó hogy felboncolnak egy állatot hogy más állatokat megmentsenek, itt jórészt arról hogyha nem támogatjuk a fogyasztói társadalmunkat azokat a cégeket amelyek rengeteg állatkísérletet végeznek akkor talán ők is rájönnek egyszer hogy biztos létezik humánusabb módszer mint hogy állatokat kínozzanak azért hogy kiváló mosóport vagy kozmetikai szereket vagy egy huszadik fejfájás elleni szert találjanak fel!Voltak és lesznek is kísérletek, de azért egy állat se pusztuljon el hogy az én bőröm sima és ránctalan legyen 40 évesen!

egyébként meg a mai technikával és fejlettséggel nehogy már ne lehessen megoldani valamilyen más módon a kísérleteket, számítógépesen vagy vmilyen szimulátorral ami hasonlóképp reagál mint egy szervezet! Erre fordítsanak inkább energiát!

2010. márc. 12. 13:00
 19/56 A kérdező kommentje:
A 13:00-s válaszoló remekül leírta a dolgot. Mi kisemberek csak azzal tudunk tenni ezek ellen a dolgok ellen, ah passzív tiltakozásként nem vesszük meg a köztudottan állatkísérletekkel élő gyártók termékeit, és erre felhívjuk az ismerőseink figyelmét is. Kérlek titeket, nyissunk fel minél több szemet, hogy minél kevesebb állatnak kelljen szenvednie!
2010. márc. 12. 13:11
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Én benne vagyok! Ha sokat nem is segítünk, de legalább nyugodtan fogok aludni, és azzal a tudattal élni, hogy én nem segítem elő ezeknek az állatoknak a szenvedését! Ha nem veszek ilyen terméket, nem gyarapítom a cégek pénzét, akik ilyen aljas módon gazdagodnak meg. És máris van bizonyíték arra, hogy nem kell állatokon kísérletezni ahhoz, hogy kenceficéket állítsanak elő! Ha ezek a cégek tényleg nem használnak állatokat akkor más is meg tudná ezt tenni! És nagyon örülök, hogy ilyen nemes cél mellé állhatok! Biztos lesz majd olyan, aki hülyeségnek fogja tartani ezt az egészet, de akkor is kell tartani az érveink mellett!!!!!!!! A kérdezőnek meg ♥
2010. márc. 12. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!