ÁLLATBARátok! Mi is kínozzuk az állatokat (? )!
Szeretném a figyelmeteket felhívni egy roppant sajnálatos dologra: mi is részesei vagyunk az állatkínzásnak, mi is támogatjuk azt. Íme egy videó, hogy a 'tudósok' mit művelnek az állatokkal, csak hogy mi kozmetikai szereket használhassunk: http://www.youtube.com/watch?v=SmJh_YO7i18 (CSAK erős idegzetűeknek!!!). És 2 érdekes cikk: [link]
ÉRDEMES ELOLVASNI!
Szerencsére van megoldás. Rengeteg olyan termék van, nagy nevek is, amelyek nem folytatnak állatkísérleteket, hanem más- egyébként olcsóbb és biztonságosabb- kísérleteket végeznek. Íme egy lista, amely leírja, hogy mely cégek végeznek és melyek nem végeznek kísérleteket állatokon:
[link] Szerencsére olyan nagy nevek, mint az Avon, az Oriflame, Nivea, a Lush, az Yves Rocher, a DM saját márkája és még sokan mások nem tesznek ilyen kegyetlenségeket, így az ő termékeiket nyugodt szívvel vásárolhatjuk. Kérlek, ha szívügyednek érzed, akkor vásárolj olyan termékeket, amelyek nem tesztelnek állatokon, ez a legkevesebb amit mi tehetünk. A link is írja, de külön kiemelem, hogy ŐKET mellőzd!!!: [link] search_list_icons.aspx?Donottest=-1&Product=0&Dotest=8 Sajnos igen nagy nevű cégek nem törődnek ezzel:(
(Ha már egy embert sikerül meggyőznöm, és felnyitnom a szemét, azt is nagy szerencsének érzem.)
Hát nagyon köszönöm a listát!Garantálom,hogy többet nem veszek,ilyen szemét cégektől semmit!Ha mindenki így gondolkozna,akkor igenis meglehetne állítani!
Nekem 3 beaglem van,az egyik a veszprémi kísérleti laborból lett elhozva és a szívem majdnem megszakadt,egyből rájuk gondoltam!És a többi állatról nem is beszélve!!!
Ez katasztrófa! Összeszorult a szívem, ahogy megnéztem ezeket a linkeket. Születésem óta odavagyok az állatokért. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az emberiség (tisztelet a kivételnek) hogy képes ilyenre! Én ezeket nem is embereknek nevezném.
Örülök, hogy még vannak olyan emberek, akik felháborodnak az ilyeneken, és próbálnak tenni valamit. Az előttem szólónak igaza van, a modern technikákkal már simán lehetne más módszerekkel kísérletezni. Az állatokkal pedig ezt fejezzék be mindörökre!! Szörnyű nézni, hogy írtjuk ki és teszünk tönkre magunk körül mindent. Ezeknek az embereknek (mint mi is) össze kéne fogniuk és tenni valami olyat, ami beírhatja magát a történelembe. (Csakhogy mindig lesznek olyan emberek, akik nem adják fel! Sajnos.)
A laboros beagle-s vagyok!
nos...2 éve van nálunk a kis drágaság...lefogyva kialvatlanul,éhesen csúnya szőrrel hoztuk el és rettenetesen félt!
Ahova letettük,ott maradt akár másnapig is wc minden nélkül!Csak a száraztápot ismerte,azt sem tudta mi az a husi vagy konzerves kaja!Nem ismerte a füvet,a napfényt,a gyerekeket,cicákat...semmit!
Ma itt tartunk:) [link]
Dagi,szeretnivaló,édes kis kutyuska!Tőlünk nem fél de sajnos idegenektől igen!Sok idő kell neki amíg megbarátkozik,de utánna nagyon tud szeretni!Férfiaktól kifejezetten retteg!Mi kertben tartjuk,de jobb is így,mert nem bírja a városi sétát nagyon fél!Látta nemrégen "valaki" a menhelyről és elvolt halva,hogy a kutyánk mennyit fejlődött a többi kiadott menhelyes állathoz képest!Szóval,lehet,hogy nekünk szerencsénk volt azért valamilyen szinten!Csak azoknak ajánlom,ilyen kutya örökbefogadását aki végtelen türelemmel rendelkezik!Ja még annyit,hogy a többi kutyával jól kijön és a cicákkal is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!