Állatbarátok! Párválasztásnál szóba jöhet olyan fiú/lány, aki nem szereti/kifejezetten utálja/bántja az állatokat?
Vegyél rotweilert!
Azzal nem kezd ki!
kifejezetten állatutáló ember nincs!
legfeljebb iszonyodik tőlük, betegségek, szabadidő-beosztó-teherként néz a háziállatokra.
ha nem viszed túlzásba, 2 macskához, vagy 1 nagytestű, vagy legfeljebb 2 kistestű kutyához bárki hozzá tud szokni.
(elképzelhető, hogy ez a partnered szemében elégé negatív jellemződ lehet, amit ki kell kompenzálnod más téren. ha nem így teszel, naivitásod miatt gyermekként fog téged kezelni, ami könnyen a kapcsolat végébe torkolhat.)
Azt elfogadom, ha valaki nem nagyon szereti az állatokat, nincs neki, sosem volt... de azt, hogy bántja, azt sosem. Alapvető intelligencia kérdése. Nem az lenne az elsődleges ok, hogy nem jönnék össze az illetővel, hogy bántja az állatokat, hanem az, hogy egyáltalán agresszív. Aki így viselkedik, az nem illik bele az én világképembe. Mindenféle állatot szeretek, kivéve a rovarokat, bogarakat, leginkább a pókokat. Ha a párom hirtelen madárpók-mániás őrültté válna, aki tart vagy tízet belőlük, és fogdossa őket... háát, nagyon nehezen tudnám tolerálni. Valószínűleg a ház egy elszeparált részében tárolhatja a pókjait, azzal a feltétellel, hogy előtte is, utána is tetőtől talpig jól lefürdik. Továbbá a ház azon részének takarítása teljes mértékben az ő dolga, merthogy én oda be nem tenném a lábam, az 100%. Sőt, dupla ajtóval és fallal választanám az én életteremtől :)
De szerencsére ez a helyzet nem áll fenn.
Tehát a válaszom nem. Nem jönnék össze olyannak, akinek annyira labilisak az idegei, vagy annyira műveletlen paraszt, hogy ok nélkül kezet emel egy állatra, egy gyerekre, egy nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!