Állatbarátok! Párválasztásnál szóba jöhet olyan fiú/lány, aki nem szereti/kifejezetten utálja/bántja az állatokat?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:19
Nem, nem járnék olyannal, aki nem tetszik. De mi van, ha mondjuk később derül ki a dolog, amikor már megszerettem?
Ha állatkínzó, akkor otthagynám, az biztos. De ha "csak" utálja az állatokat? Ezen gondolkoztam el, és kíváncsi vagyok, ti hogy vagytok vele.
Én sem járnék, 3 kutyám van és 2 macskám. Gyerekkoromtól állatok vettek körül, ehhez vagyok szokva.
Nekem az a bajom, hogy a nagyanyám annyira utálja az állatokat, hogy a kiscicámat egyszer ledobta az 1. emeleti (kertesház) erkélyünkről. (szerencsére nem lett baja) A kutyáimat, akik menhelyről valók és iszonyatosan félnek az emberektől (fél évig tartott, mire nem pisilték össze magukt az utcán) amikor azt hiszi, hogy nem látom, bottal fenyegeti.
Minden állatot utál.
Kibírhatatlan.
Rengeteget ordibálok emiatt vele.
nem érdekel, hogy a nagyanyám,az sem, hogy öreg, nem tudom elviselni, hogy valaki ennyire rosszindulatú legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!