Szerintetek nagyon cink, ha egy lány pókot tart otthon terráriumban, háziállatként?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy fiús, de én szeretem a pókokat.2010. nov. 29. 15:25
1/9 anonim válasza:
Én is lehet h taranék...de legjobban a leguánok tetszenek...amúgy meg ne törödj már h mit mondanak mások...kit izgat???:O
2/9 Egyszerű huszonéves válasza:
Nem. Én is pókkal alszom, bár nem az enyém a páromé, de a kedvéért elviselem. Geniculata egyébként.
Sokkal jobban ciki ha egy fiú annyira fél a pókoktól, hogy be sem megy abba a lakásba ahol tudja, hogy van pók. (Ezek a nagy pókok). Milyen pók amúgy?
22.L
3/9 anonim válasza:
inkább jó ha nrm olyan lány vagy aki meglát egy pókot és elkezd sikítani sztem tök jó ha pókot akarsz tartani:)
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt tök jó. Én is tartottam, most csótányokat tartok egy PET palackban. De "volt" denevérem is (nem tartottam, csak átmenetileg lakott nálam, mert beleesett a postaládába, és a műhelybe tettem fel a falra, az ajtót meg nyitva hagytam neki, hogy napszállattal elmehessen). Próbálkoztam még pinceászkával (pincebogárral), de azok sajnos elpusztultak. :(
5/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Én például kígyót tartottam. Sajnos a póktól nem csak a szüleim, de nővérem is fél, szóval az teljes mértékben kilőve. De nem kizárt, hogy fogok tartani ha saját lakásom lesz.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
egyébként még nem tudom pontosan, hogy mien pók, mert még csak tervbe szerepel hogy tartok egyet.
2010. nov. 29. 20:17
7/9 Platypus válasza:
Az a ciki, amit te annak érzel. Ha neked tetszik a pók, akkor miért ne tarthatnál? Nekem is volt egy Brachypelma vagans-om, páran tényleg furán néztek rám, viszont sokkal több embernek tetszett, hogy egy lány nem fél a póktól. Mellesleg ritka unalmas állat volt, hetente 1x láttam.
8/9 anonim válasza:
hat en se vagyok az a nyapic csaj,hogy ha meglatok egy pokot elkezdek orditani...sot..''UTALOM AZ ILYEN LANYOKAT''
de azert en nem tartanak pokot,mint haziallatot:Dde sztem nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!