Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lenne könnyebb neki, ha...

Hogy lenne könnyebb neki, ha kiköltözne vagy ha elajándékoznám és bent lakhatna?

Figyelt kérdés

Van egy kutyám és egy macskám, a kutya 8, a macsek 10 éves. Nagyon szeretem őket, bent laknak, velünk élnek, minden szabad. Azonban kiderült a kisbabámról - sok szenvedés és rengeteg vizsgálat után - hogy nem bírja az allergénjeiket. A kérdés nem kérdés, a gyerek az első.

Volna lehetőségem, hogy az udvaron készítsek az állatoknak kuckót, de egyátalán nem jöhetnének be a lakásba, hiába tehették ezt évekig.

A másik lehetőség, hogy rokonokhoz kerülnek, és rendszeresen látogatom őket. Szerintem ez a rosszabbik.

Hogyan tudom megkönnyíteni nekik ezt a változást, hiszen már nem fiatal állatok?

2010. márc. 8. 23:42
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Figyelj, te már valahol teljesen máshol jársz:-) A kérdés az volt, hogy vajon melyik a legjobb megoldás, nem az, hogy ki szüljön gyereket és ki nem.

Tejlesen feleslegesen térsz ide vissza állandóan és hergeled itt magadat a nagy büdös semmi. Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy nem vagy teljesen 100as. Ha lenne gyereked vagy valamilyen egyéb olyan dolog az életedben, ami boldoggá tenne, nem itt élnéd ki az indulataidat.

Semmi baj azzal, ha valaki nem akar gyereket, a természet tudja, hogy kiben "keltse fel a vágyat", hogy reprodukálja magát és kiben nem.

További boldog-szigorú kutyatartást kívánok neked, a kérdést lezártam, megkaptam a választ. Az állatok mennek ki, amint megjön a jobb idő /amúgy meg eddig is kint töltötték a napjuk 30-40%-át, nem tudom honnan veszitek, hogy nem, hiszen csak éjjel bent aludtak + nappal egy részében voltak bent/.

Mindenesertre nagyon szeretném, ha a kisbabám kinőné az allergiát /van rá esély néhány éven belül/ és neki is lehessen később kiskutyája.

Szép napot mindenkinek!!

2010. márc. 11. 14:17
 52/58 anonim ***** válasza:
33%

"akinek már most a lába nyomába nem érhetsz semmilyen téren."

Nem tudom, hogy mire veregeted ennyire a melledet:)

Örülök, hogy büszke vagy a gyerekedre, ez mint szép és jó:)

De csak úgy sütt belőled a lenézés TE NEM CSAK AZ ÁLLATOKAT NÉZED LE, HANEM AZ EMBEREKET IS!

Remélem, hogy most nagyon büszke vagy magadra is... Szóval te már eleve felsőbb rendű lénynek születtél, és éppen ezért a gyerekeid is felsőbb rendű lények, akik mindenkinél többet értek el eddig?:D

Hát ez nagyon poénos:DDDD

2010. márc. 11. 17:42
 53/58 anonim ***** válasza:
52%

"Az állatok mennek ki"

Akkor minek tetted fel a kérdést, ha ugyis tudod válszt rá?:D

Ja és még valami... tudom, hogy azt hiszed, hogy egy ember irogat, aki az állatokat védi, mivel mind kettönknek pont 70% ...(ha addig le nem pontoztak engem)

De csak úgy szólok, hogy ketten vagyunk azok akik "az átlagoshoz képest más véleményen vannak"

De ezek után már SZAROK rá, hogy mit csinálsz...

már nem érdekel... én tehetek bármit, akkor is MINDIG MINDENNEK a szegény állatkák isszák meg a levét.

Ez van... alapjáraton ilyen az emberi faj, soha-sehol nincs összetartás, de bezzeg ha valakit fikázni kell, akkor jön még vagy 100...

2010. márc. 11. 17:52
 54/58 A kérdező kommentje:
:-DD
2010. márc. 11. 18:26
 55/58 anonim ***** válasza:
Tényleg két különböző ember vagyunk, de sokak szerint lehetetlen hogy két egyorma százalékú ember legyen akinek közel azonos a véleménye. xD
2010. márc. 11. 19:12
 56/58 anonim ***** válasza:
52%

De azt ők honnan tudnák?:D

Szerintem csak mi ketten tudtuk:D

De az ilyen parasztoknak mindegy, hogy ki vagy, a lényeg, hogy más véleményen legyél, és be lehessen szólni:)

Bár szerintem van külömbség az írás módunkban...

2010. márc. 11. 19:22
 57/58 anonim ***** válasza:

A 70%-osOKnak a szülei is gondolkodhattak volna úgy, ahogy ők, akkor most nem olvashatnánk a beszűkült, egysíkú hozzászólásokat.

Nem sajnálod a gyereket?

B*szki, tehet róla, hogy allergiás? Vagy bárki tehet róla?

Inkább fulladjon meg, lényeg, hogy az állatnak ne legyen lelki törése?

Nem tudhatta a kérdező annak idején, hogy mi lesz 10 év múlva, de azt meg pláne nem, hogy a gyereke allergiás lesz.

Nyílván ha sz*rna az állataira, nem tette volna fel a kérdést, ami az volt, hogy ki az udvarra, vagy a rokonokhoz, de erre nem válaszoltatok.

Akinek nem a gyereke egészsége az első, annak valami nincs rendben ott belül...

(Én alapból nem tartanék állatot, volt allergiám, meg lakásban egyébként sem viselem el őket, a kisbabám közelében meg főleg nem, de ez én vagyok) viszont a feltett kérdésből kiderül, hogy nem poénból akar megválni az állatoktól, hanem mert a gyerek ALLERGIÁS, de ezt sokan KÉPTELENEK FELFOGNI...

Kérdező, megoldódott a dolog?

Minden rendben van a babával?

2010. ápr. 24. 02:50
 58/58 anonim ***** válasza:

Aki idézte a gyerekes mondatomat, neki címezném, hogy tanuljon meg helyesen írni, és utána ossza az észt.

Nem lenézésnek indult a dolog, csak felháborodásnak egyébként, de ha végigigondolom, akkor igen, nagyon sok embert lenézek, az állatokat nem, mert ők olyanok amilyenek, az ösztöneik vezérlik őket, viszont az ember tudna fejlődni... Nem mellékesen, örülök, hogy a kérdező megtalálta a megoldást, én is így cselekedtem volna, ha allergiás lett volna a gyermekem az állatszőrre.

2010. ápr. 26. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!