Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lenne könnyebb neki, ha...

Hogy lenne könnyebb neki, ha kiköltözne vagy ha elajándékoznám és bent lakhatna?

Figyelt kérdés

Van egy kutyám és egy macskám, a kutya 8, a macsek 10 éves. Nagyon szeretem őket, bent laknak, velünk élnek, minden szabad. Azonban kiderült a kisbabámról - sok szenvedés és rengeteg vizsgálat után - hogy nem bírja az allergénjeiket. A kérdés nem kérdés, a gyerek az első.

Volna lehetőségem, hogy az udvaron készítsek az állatoknak kuckót, de egyátalán nem jöhetnének be a lakásba, hiába tehették ezt évekig.

A másik lehetőség, hogy rokonokhoz kerülnek, és rendszeresen látogatom őket. Szerintem ez a rosszabbik.

Hogyan tudom megkönnyíteni nekik ezt a változást, hiszen már nem fiatal állatok?

2010. márc. 8. 23:42
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
43%

Hallod, nekünk meg párszáz éve nem volt még villanyunk, központi fűtésünk, folyó vizünk, csatornarendszerünk stb.

Ha a nyomorult egész életében bent lakott, akkor rohadtul nem hatja meg, hogy szaladgálhat a kertben.

2010. márc. 9. 09:04
 22/58 anonim ***** válasza:
48%

Utolsónak : én panelben tartottam a cicáim, majd sajnos el kellett költözniük , kertes házba, az egyik csak udvaron van és meghatja hogy kint szaladgálhat...Nagyon játékos, vidám mint volt...

Kérdező: a helyedben én megtartanám őket és az udvaron alakítanék ki kuckót nekik.

2010. márc. 9. 09:23
 23/58 anonim ***** válasza:
59%
Aha. Hát más dolog panelból kiköltözni egy macskával, aki úgy van vele, hogy wow kert, mint kertesben végképp kicsukni egy macskát, amelyik rohadtul nem fogja érteni, hogy 10évig kinyitották az ajtót most miért nem.
2010. márc. 9. 09:31
 24/58 anonim ***** válasza:
34%
09:31 - Pici bogár, az állatok nem hülyék, még ha úgy is gondolod, képesek megérteni, mi miért van, ha a gazdi megfelelően adja tudtukra, persze ehhez a gazdinak is kell, hogy legyen esze. Remélem, nem szaporodsz...
2010. márc. 9. 09:39
 25/58 anonim ***** válasza:
57%
De szaporodok képzeld. És macskám is van. És pontosan tudom, hogy milyen, ha megpróbálják őket kicsukni örökre, főleg, ha már leélte az életének több, mint a felét úgy, hogy bemehetett. Amúgy meg, akkor majd vegyvédelmi ruhában menne az udvarra a kérdező? Az előszobában vetkőzne, és nem simogatá meg vagy mi?
2010. márc. 9. 09:43
 26/58 anonim ***** válasza:
42%

9:43

te egy nagy állat vagy, ezért fogod ennyire a pártjukat!

most komolyan, ha te allergiás lennél a macskaszőrre(bármikor azzá válhatsz),mit fogsz csinálni?inkább megfulladsz?

2010. márc. 9. 12:19
 27/58 anonim ***** válasza:
33%
12:19 - Én csak a gyerekét sajnálom, ha úgy alakulna, kész lenne a gyerekét utcára tenni ahelyett, hogy keresné a kompromisszumos megoldást.
2010. márc. 9. 12:27
 28/58 anonim ***** válasza:
42%

Hihetetlen, mennyi idióta jár errefelé. Ne adja szerencsétlen kérdező mindjárt inkább a gyerekét a rokonokhoz? :D

Látszik, hogy nagyrészt unatkozó kölykök írogatnak az oldalon, akiknek fogalmuk sincs róla, mit jelent egy saját gyerek.

2010. márc. 9. 13:52
 29/58 anonim ***** válasza:
42%
Rájöttem, nem elvetemült emberektől származnak a buta válaszok, hanem gyerekektől/kamaszoktól, akiknek a cicájuk/kutyájuk a mindenük, és el sem tudják képzelni, milyen változások zajlanak le egy nőben, ha gyereke születik, és hogy ez természetes és így van jól. Majd meglátják, ha lesz saját babájuk, hogy a legimádottabb blöki is hátrébb kerül a rangsorban a kicsi után.
2010. márc. 9. 13:59
 30/58 anonim ***** válasza:
20%

A legjobb az egészben, hogy az vagyok, aki javasolta neki, hogy passzolja le őket a rokonokhoz, mert van allergia komoly allergia is, amiből nem lehet poént csinálni és mellékesen megemlítettem, hogy egy olyan állatnak, ami a nyamvadt 15-16 évnyi életéből már 10et eltöltött bent lakósként, az kicsit sokkot fog kapni, ha kiteszik a párnáját az ajtó elé, hogy és akkor mától nem jössz be kormos.

Tényleg sok itt a nyomorult.

2010. márc. 9. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!