Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elajándékoznám, de honnan...

Elajándékoznám, de honnan tudom, ki szorul rá ténylegesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azon agyalok már egy ideje, hogy hogyan tudnám azokat a babaápolási dolgokat elajándékozni olyannak, aki rászorul. Van egy csomó kozmetikum (Gabi samponok, tusfürdő, J&J dolgok, termékminták, mindenféle kence stb.), amit mi nem használhatunk a lányomnak, mert ekcémás, és persze előre bevásároltam egy csomó ilyet, plusz kaptunk is! Eladni nem akarom, több lenne az utánajárás, na meg mennyit kapnék érte?! Nem akarom, inkább odaadnám valaki(k)nek, aki nem tudja megvenni esetleg. De nem tudom, hol találok ilyet. Megnéztem az ad6kap6.hu-t, de nem tom...

Itt már írtam egy leányzónak, hogy szívesen nekiadnám, de nem írt vissza, biztos megsértődött, vagy ilyesmi...

A védőnőt hagyjuk, meg a települést is, ahol lakom, no comment...

Ismer valaki szerveztet, vagy esetleg olyan egyedülálló fiatal lányt, aki nehéz helyzetben van, és szívesen fogadná ezeket?

Nem nagy dolgok, de szerintem ha valaki tényleg rosszul áll anyagilag, az örül ennek is...

Vagy van valami ötletetek?

2011. ápr. 29. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyire "baba" dolgok, esetleg a hajléktalan óvoda nem tudná hasznosítani őket? Ők fürdetik a gyerekeket ugyanis.

[link]

2011. ápr. 29. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az anyukának fölajánlhatod!Bár már 1,5 éves a kislánya de biztos nagyon örülnének neki!
2011. ápr. 29. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 29. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szia

esetleg ha még j a szavatossága egy évig akkor karácsonykor a cipősdobozba beteheted, amit gyűjteni szoktak. én is tettem a ruha, játék mellé babafürdetőt is.

2011. ápr. 29. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2011. ápr. 29. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
vidd be a legkozelebbi anyaotthonba.ott sok az egyedulallo segitsegre szorulo anyuka
2011. ápr. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!