Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Harisnyát milyet vesztek...

Harisnyát milyet vesztek 4-5hós lányotoknak? Csak nekem van úgy hogy a talpa nagy, de a harisnya meg szorul a csajosomra?

Figyelt kérdés

Ő 3 hónapos jelenleg 7kiló. Vastagok a combjai eléggé, és valahogy emiatt a 68 as vagy 6-9 hós harisnya is baromira szorítja a lábát de a talprésze meg a következő mréetnek oltári nagy.

Ti hogy oldjátok meg, milyen márkát vesztek?

2010. febr. 16. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a legjobban a kínai üzletekben kapható vált be.

A legkisebb méretezés 0-12 hónapos korig van, de az nektek tuti jó lenne.

Kb. 500-600 Ft csak az ára, szép mintásak, többféle színben, és a minősége is jó.

A mi kislányunk is elég husi, most 10 hónapos, és most kezd rá kicsi lenni ez a méret!

Szép napot!

2010. febr. 16. 12:38
 2/12 A kérdező kommentje:

Ez van rajta hogy 0-12 hóig? de érdekes :)

Köszi azért! ( az a baj h nálunk nincs kínai kis településen lakunk)

Szerinted nem lehet vhol rendelni?

2010. febr. 16. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan fiaim vannak, de muszáj rá a harisnya? Gondolom ha kiviszed akkor még úgyis bundazsákban van, vagy overállban. Én egyszerűen zoknit adok rá, meg egy tipegőt, aztán be a bundás téli cuccba és még úgy kap egy takarót. Szerintem ez elég.(Mármint persze fönt is van rajta ruha, csak most nem ez a lényeg :-))
2010. febr. 16. 12:41
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát nekem a fiam is hordott harisnyát :)) ciki, nem ciki:))

a nadrág alá ha kiviszem most is adok még rá.

Meg idebentre is jó kényelmes volt (legalábbis a fiamra) nem volt kint sehol a lába, nyugodtan csúszott mászott benne, na de ő még egy évesen is csak 8500 gramm volt..

2010. febr. 16. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi is azt a 0-12 hónapos harit hordjuk (kínais).Nagyon jó.Itthon harisnya bodyval, aztán ha megyünk valahova, arra adom a többit.Az én babám most lett 5 hónapos, és 6060 gramm.Neki is nagy a talpa egy kicsit.(Mármint a harisnya talpa a babára.)Adok rá egy kiszoknit, hogy ne csúszkáljon rajta.
2010. febr. 16. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocsi: kis zoknit
2010. febr. 16. 13:13
 7/12 A kérdező kommentje:

utolsó: igen én is igy vagyok vele(öltöztetés ügyileg)

akkor megpróbálom ezt a kinaisat valahol, köszönöm!!

2010. febr. 16. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Auchan nincs a közeletekben? Én ott vettem ilyet,igaz, fél éve, de 2 db volt 800 ft.
2010. febr. 16. 14:20
 9/12 A kérdező kommentje:

de van auchan.

érdekes módon eszembe se jutott ott megnézni még, mert ott mindig drágának találtam a gyerekruhákat és nem oylan jó minőségűnek.

de akkor megnézem ott is.

Bár ezek a harisnyák (újak) is olyan gyorsan kinyúlnak bolyhosodnak stb. hogy szégyen :(

2010. febr. 16. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Tesco-s harisnyák.

A derekában a gumi kicsit hamar kitágul, de legalább nem szorít. Viszont jó az anyaga a harisnyának, a kínaiban vett harisnyák nekem nagyon műszálasnak tűnnek.

2010. febr. 16. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!