Ha gyalogolni viszem ki a 20 honapos fiamat, akkor kell harisnya a melegitö naci alá? Itt 12 fok van. Kicsit fuj a szél. De csak fél órára megyünk.
Én vékonyan bélelt nadrágot húzok mostanság a lányomra, térdzoknival. Harisnyát még nem.
De ő nem fázós, ha harit húznék rá, meg is gyulladna :S
Hari majd nulla foknál!
szia!
Itt nálunk is annyi lehetett tegnap, a játszótéren meg láttam egy gyerkőcöt télikabát, sál, sapka, kesztyű! Gondolom harisnya is volt rajta :) Én ezt nem tartom jó ötletnek, nincsenek még kemény mínuszok, sem 0 fok. Szerintem egy vastagabb gatya és térdzokni bőven elég, a harisnyát hagyd meg hűvösebb időre!
Nekem furcsa, hogy mindenki (az utolsó válaszolót kivéve) rávágta, hogy kell a harisnya... Persze már biztos hazaértetek... Én 12 fokban NEM adok harisnyát. Mikor jön a tavasz, 12 fokban már mindent veszünk le a gyerekekről.. S persze, most más a hőérzet, de teljesen őszintén kérdezem azokat, akik 12 fokban harisnyát adnak a nadrág alá, hogy mínsu fokokban mit fognak???? Az 15-20 fokkal kevesebb a mostaninál..
Szóval a válaszom: én nem adok a 21 hónapos kislányomra, még akkor sem, ha a babakocsiban ül és nem rohangál...Ha futkározik, akkor meg pláne.
Az első 3-om válasz után jelöltem be,hogy még szeretném látni a többi hozzászóló válaszát is mert megilyedtem,hogy csak én vagyok ilyen"laza"anyuka,hogy még nem adok a 17 hósomra harisnyát!!Már kezdtem megilyedni!Mit adok rá akkor a mínuszokban????
Szóval én még csak farmert,vastagabb bársonynacikat adok most még majd utána jön a bélelt naci ha hidegebb lesz és mínuszokba jön a harisnya+bélelt naci kombináció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!