Most 20 fok van, de dél körül szerintem már lesz 23-25 fok. Kantáros rövidnadrág és harisnya már mehet 8 hónaposra?
??? 25 fokban??? Az enyém 9 hós, ujjatlan body, rövid ujjú póló és kantáros rövidnadrág, zokni, szandál van a lábán. Tegnap is így öltöztettem, mégis megizzadt amikor elaludt a babakocsiban, pedig csak egz textilpelussal takartam be. Amikor a homokozóban játszottak a tesójával, akkor is elég volt rá ennyi cucc, plusz vékony kis sapi a nap ellen. Teljesen jól érezte magát.
Enyhe túlzás pulcsit adni 25 fokban szerintem. De még 23-ban is. Ha hosszú ujjú body van rajta, bőven elég, szerintem ne öltöztesd túl.
Szerintem eleg a body is, nem kell pulcsi.
En tegnap a 8 hetesemet egy hosszu ujju bodyban, kantaros kisszoknyaban es harisnyaban vittem ugyeket intezni es igy is melege volt szegenykemnek.
ez a kérdés nekem is jól jött.
akkor a 9 hónaposomra már adhatok rövidújjú pólócskát, bodyval alatta? meg mondjuk térdgatyót, halászgatyót?
Az öltözéket már jól megírták, de én lassan megfontolnám a helyedben, hogy kimegyek-e a déli órákban...
Most már egyre erősebb az UV sugárzás, ami nem túl jó se neked, se a gyereknek. Persze ha egy árnyékos fa alatt tudtok játszani az más, de napra nem ajánlatos kivinni most már a déli órákban!
10,14-es vagyok
köszönöm. 50+ faktorost vettem neki, igaz Dm-es, de gondolom az sem rossz. ő még leginkább a kocsiban ül, nem játszik, mivel korababa, és sokszor megizzad.
az UV-s választ is köszönöm én is, megnézem a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!