Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan öljem meg a malacomat?

Hogyan öljem meg a malacomat?

Figyelt kérdés
Van egy malacom,már szeretnék enni belőle,de nem tudom hogyan öljem meg.Még sosem vágtam malacot.Kérem segítsetek!!
2010. febr. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
84%

Úgy látom van itt egy pár ember aki a túlzott jólétben már nem tudja mit csináljon. A disznó az arra van, hogy levágják és megegyék. Ezért tenyésztik évezredek óta. Az állat és az ember pedig soha nem lesz egyenértékű, tehát egy állat esetében ostobaság gyilkosságról beszélni.

Amúgy kábítópisztollyal szokás főbelőni, hogy elkábuljon és ne érezze a szúrást. Ha a kedves kérdező soha nem csinált ilyet, hentest vagy hozzáértő rokont kell fogadni, nem szabad egyedül próbálkozni, mivel ezt is meg kell tanulni, hogy szakszerű legyen és ne szenvedjen az állat.

Amúgy malac vagy disznó? Mert nem mindegy. A malac az még kicsi. Ritkán is vágják le, többnyire szilveszterkor, hogy megsüssék egyben. De, hogy a malacot hogy vágják azt csak sejtem.

2010. febr. 15. 21:18
 32/61 anonim ***** válasza:
61%
Ha tengerimalac lenne gondolom a kisemlősök alkategóriába írta volna.
2010. febr. 15. 21:57
 33/61 anonim ***** válasza:
77%
Én azoktól borulok ki akik divatvegák (nem eszem húst + szegény állatok) és közben van kis yorkijuk, és azt meg magas hústartalmú táppal etetik.
2010. febr. 15. 21:59
 34/61 anonim ***** válasza:
59%
21:18 vagyok. Én személy szerint kiborulok az összes olyan idióta állatvédőtől aki nem képes az állatokat és az embereket megfelelő helyen kezelni. Ellenzem az állatkínzást, de nem tartom egyenértékűnek az állatokat az emberekkel. Tapasztalatom szerint ezeknek az embereknek a többsége meg még többre is becsüli őket. Érdekesen el lehet filozófálni arról, hogy az ilyen idióta hozzáállás miért csak a jóléti társadalmakra jellemző. Ahol az emberek harcolnak a mindennapi kenyérért is sokkal egészségesebben gondolkoznak.
2010. febr. 15. 22:41
 35/61 A kérdező kommentje:
Nahát...34 válaszból jó ha 4 válaszolt a kérdésemre.Nem egymást kellene szapulni,hanem a kérdésre válaszolni,úgy,hogy abból meg lehessen tudni hogyan kell leszúrni ezt a ki..szott disznót.Honnan vegyek pisztolyt?Annélkül nem megy?A nagyapáinknak sem volt pisztolya,mégis ettek disznóhúst!!
2010. febr. 16. 20:46
 36/61 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Ne Te akard levágni,úgysem fog sikerülni! Hívj hentest vagy böllért,aki megcsinálja helyetted. Ha már leszúrni sem tudod hogy akarod feldolgozni?

Aki a szívenszúrást írta nagy ökörséget írt,jobb ha végiggondolja mielőtt leírja,amit leír.

Nálunk úgy zajlik,hogy a párom,sógorom,apukám vagy éppen aki bevállalja megfogja a disznót az elektromos "kábítófogóval". Ennek az élettani hatásait most nem elemezgetném,a lényeg hogy eldönti az állatot,majd az áramot megszüntetik,és egy másik ember megszúrja a jószágot. A nyakánál(tudni kell hová kell szúrni!),általában elvágja a nyelőcsövet,légcsövet illetve az ott futó vénát(ritkán sikerül az artériát,az a szerencsésebb,gyorsabban kivérzik). Ez nem egyemberes feladat és nem is játék.

Igen komoly sérüléseket lehet beszerezni egy szakszerűtlenül elkövetett disznóvágásnál.

Úgyhogy még mindig tartom,hogy hívj hozzáértőt,mert máshogy ne, fog menni!

2010. febr. 17. 12:42
 37/61 anonim válasza:
48%
én is falusi vagyok,hivj át rokonokat,szomszédokat h,haverokat tegyétek az orzót a szájára huzd ki valami nagyobb helyre fogjátok le és szurd nyakon az ütöerénél a vért érdemes elrakni hurkához de folyamatosan keverni kell hogy ne alvadjon meg. sok szerencsét
2010. febr. 17. 17:54
 38/61 anonim ***** válasza:
14%
k*baszott disznó a tudod ki? nem szégyelled magad? mibe tart elmenni a boltba és ott megvenni? olcsóbb mintha neki állsz pisztolyt veszegetni... ekkora szemetet... hogy van gyomrod megölni azt a szegényt aki nem tehet semmiről? jó sok disznót megölnek, de ha felneveled és ott van, olyan mintha a családod része lenne és megölöd? szánalom...
2010. febr. 17. 20:18
 39/61 Winner of Royal Hill ***** válasza:
81%

Utolsó Te normális vagy?

A sertést a húsáért tartjuk! A bolti hús szerinted mi a p!csából van?

Szerintem kezeltesd magad!

2010. febr. 17. 21:04
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
Pisztoly nem árt, ha van mert úgy szabályos (EU-s), ha csak simán bököd és nagyon visít, akkor rád hívhatják a zsarukat is, állatkínzás miatt (tiszta ÁVÓ). Ha csak szúrod, tovább szenved! Kérj segítséget tapasztalt embertől, ahogyan többen is írták!
2010. febr. 18. 07:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!