Hogyan öljem meg a malacomat?
Figyelt kérdés
Van egy malacom,már szeretnék enni belőle,de nem tudom hogyan öljem meg.Még sosem vágtam malacot.Kérem segítsetek!!2010. febr. 15. 18:32
21/61 anonim válasza:
én inkább meg se szólalok, csak röhögök a sok hülyén XD
22/61 anonim válasza:
18:54: dehat az evulucio is husevesre (is) evulucionalta a fogainkat! :)
23/61 anonim válasza:
Húúúú de utálom az ilyen hülye városi pi..ákat, akik azt hiszik, hogy a hús az nem állatból van!!! A táplálékláncosnak teljesen igaza van!!! Aki azt mondja, szegény meg ilyesmi az menjen a plázába shoppingolni! Mellesleg én is sajnálom a malacot, de valakinek ezt is meg kell tennie! Mert ugye nem mindenkinek van a segge alá rakva minden!
24/61 anonim válasza:
Én nem vok városi plázabirka, és attól h nem eszek húst nem kéne lealacsonyítani!!! Falusi vagyok, anyámék is tartanak disznókat és le is vágják őket, ami totál embertelen sztem!!! És senki ne jöjjön istennel, az evolúcióval, vagy azzal h mi vunk a tápláléklánc csúcsa!! Én nem vagyok gyilkos, és nem is támogatom, ha emiatt én vagyok az idióta sokak szerint, akkor így jártam, de nekem van igazam!!!
25/61 anonim válasza:
A sok vega majom elmehet a francba. A disznó azért van, hogy megegyék, sőt a tyúk és marha is. Az ember azért nevelgeti, hogy egy idő után tányéron végezze.
Nincs is jobb a friss sült kolbásznál.....
26/61 anonim válasza:
19:07-es! Rohaggyá meg az összes húsevővel, ennél szebben már nemtom kifejezni magam!!!
27/61 anonim válasza:
Nekem az állat olyan [komolyan] mintha a gyerekem, a barátom vagy minden lenne egyben. Soha nem lenne szívem megölni egy állatot, ha azt én nevelgettem, gondoztam x időn át [mint a szülők a gyerekeiket, nem??].
És aki azt mondta, h arra vannak a fogaink, h húst is egyenek, megsúgom, h a húsevő állatoknak csak le-fel mozog az állkapcsuk, a "hústépésre", nekünk pedig jobbra-balra is, h megtudjuk "őrölni" a növényeket.
A drága húsevők lepontozhatnak.
28/61 anonim válasza:
Annyira gyerekes itt egy két ember..kb 7 éves koromig én is azt gondoltam szegény malacka.. csak ideje lenni felnőni. Aki nevel otthon disznot,az tudhatja hogy arany élete van legalábbis régen falun a miénknek az volt,és igen azért neveltük hogy megegyük mi ezzel a gonbd? Nem szadiztuk,kinóztunk,nem szenvedett soha smemiben hiányt. A gond a nagyüzemi disznótartással van,na az embertelen,és gusztustalan is,ha látnátok hogy fetrengenek a saját szarukban hugyukban nem ennét soha többet előre fagyasztott húst azt garantálom:-) De ez a baromság,hogy neveljünk fel egy malacot utána vigyük ki az erdőbe,és engedjük szabadjára,mert undorito hogy én azért neveltem hogy megegyem.. a diszno egy haszonállat,nem azért van hogy nézegessük,simogassuk,a szoba ékessége legyen..és ez mindig is igy volt. Aki itt veri a nyálát vcegyen magának egy disznót aztán aludjon vele.
29/61 anonim válasza:
Tisztázzuk, ugye nem tengerimalacról van szó?
30/61 anonim válasza:
19:45 ezért hívják az embert MINDENEVŐNEK, ezért vannak gumós zápfogaink, mert húst is tud, meg növényt is. A disznó is mindenevő, eszik húst is, növényt is, ennyi erővel akkor már az állatok se egyék meg egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!