Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan öljem meg a malacomat?

Hogyan öljem meg a malacomat?

Figyelt kérdés
Van egy malacom,már szeretnék enni belőle,de nem tudom hogyan öljem meg.Még sosem vágtam malacot.Kérem segítsetek!!
2010. febr. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
76%
Mi ilyenkor hentest hívunk, és ő levágja.
2010. febr. 15. 18:36
 2/61 anonim ***** válasza:
20%
Mérgezd meg valamivel.
2010. febr. 15. 18:37
 3/61 anonim ***** válasza:
68%
Ha vannak falusi rokonaid, kérdezd meg őket, biztosan színesen segítenek. Úgy tudom, leszúrni szokták, bár az többemberes feladat. Én sosem tudnám megtenni :/ (vega vagyok, L,19)
2010. febr. 15. 18:38
 4/61 anonim ***** válasza:
61%
Lődd fejbe egy pisztojjal,az nagyon humánus.Szinte semmit nem szenvedne.
2010. febr. 15. 18:39
 5/61 anonim ***** válasza:
75%
Vidéken (vidéki vagyok), a disznót először fejbe lövik, de ezt szakszerűen kell elvégezni, utána leszúrják, hogy kivérezzen, és a vérét összegyűjtik egy edénybe, besózzák( hogy ne alvadjon be)és abból lesz a hurka, a többit mg nyilván tudod...
2010. febr. 15. 18:43
 6/61 anonim ***** válasza:
41%
hello! Vannak direkt erre a célra "pisztolyok", amivel fejbelövik a disznót, amikor már elpusztult meg kell pörkölni, ha nincs pörkölőd, rakj rá egy csomó szalmát és gyújtsd meg! Onnantól, ha jól tudom, csak szeletelni kell! :) Nekünk a szomszédok épp a múlthéten vágtak! Kaptunk is kóstolóba finom hurkát:) ami fontos! A húst meg kell vizsgáltatni! :) sok sikert!
2010. febr. 15. 18:45
 7/61 anonim ***** válasza:
79%
Oltogatóknak: Ti nem szoktatok hús enni? A kérdező azért kérdezte, hogy mi lenne a leghumánosabb módszer, és valakinek nem úgy van hogy lemegy a henteshez és vesz 3 kg húst. A hús is disznóból van! És igen, nem a fán terem, azt az állatot megölik, és ennek a módját kérdezték, hogy ne szenvedjen!!!
2010. febr. 15. 18:46
 8/61 anonim ***** válasza:
15%
cseeeeszd meg az anyád ! miért bántod szegényt? szánalmas
2010. febr. 15. 18:48
 9/61 anonim ***** válasza:
16%
Ez undorító, ez 1 ártatlan lény, de te csak arra gondolsz, h mikor ehetsz már belőle?!?!?! Ez gyilkosság ember!!! Undorító férgek!!!!!!
2010. febr. 15. 18:48
 10/61 anonim ***** válasza:
19%
Szegény malacka :'( Miért kell megölni???:??
2010. febr. 15. 18:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!