Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt, mire volt...

Miért csinálta ezt, mire volt ez jó?

Figyelt kérdés

A kutyánk tüzel, és napok óta járkál itt az utcában egy fekete kutya, gondolom kan. Ha jövök haza, néha elég rossz, hogy ott egy kutya az orrom előtt, az utóbbi időben ugyanis én egy kicsit félek tőlük.

Szóval, most jöttem haza nemrég, és egyszer csak halljuk apával, hogy nyüszít kint egy kutya. Kimegy, és én is látom, hogy a fekete kutya bent van az udvarban.

Nem részletezem, apa agyonverte. Üvöltött, sírt a kutya.

Oké, hogy bejön a portánkra, tényleg semmi keresnivalója itt, de nem kell ezért agyonverni. Elég lett volna valahogy kikergetni, nem?

Miért jó ez?

2013. febr. 27. 17:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Úgyvan Úgyvan !
2013. ápr. 7. 19:37
 42/43 anonim ***** válasza:
0%
REmélem egyszer téged is megtámad egy dög. Kiváncsi leszek, akkor is enyire szeretni fogod a kutyákat?
2013. ápr. 8. 19:56
 43/43 anonim ***** válasza:
bocs a faszit nem támadta meg. ha megtámadta volna akkor jó de még akkor is vannak fogások amiktől megáll a kutya :)
2013. ápr. 8. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!