Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt, mire volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt, mire volt jó? Én rontottam el igaz?

Figyelt kérdés
Augusztus végén megismertem gólyatáborba egy srácot pont mielőtt indultunk haza beszélgettünk egy kicsit.És suli kezdés óta mindig köszön,mosolyog mikor lát és péntekenként együtt megyünk haza a buszon(koleszból megy haza) és mindig udvarolt és egyszer mikor ment városba(kimenője volt) behívott engem is és bementem vele.Sétáltunk stb(többen is voltunk) és mondta is hogy tetszek neki meg hogy szép vagyok stb.És sokaktól azt hallottam hogy ,,ezzel meg azzal a csajjal akar járni meg ennek meg annak udvarol" és kissé ez elszomorított.És tegnap láttam hogy egy lány átkarolja és a srác meg rámmosolygott nem értettem hogy mivan.Ma pedig mentem a folyosón és azt láttam hogy épp egy lány nyakát csókolgatja és kishíján elbőgtem magam és gyorsan elmentem onnan és mikor jött velem szemben később az utcán akkor a lány kezét fogta de köszönt és mosolygott.De akkor mért udvarolt nekem ha most meg van barátnője?Az a baj velem hogy ha egy srác közelébe kerülök leblokkolok,és nem bírok ellazulni és hülyülni vele.Talán ezért nem próbálkozott nálam és keresett mást?Nem ismerjük még annyira egymást de nekem is tetszik és eléggé rosszul esett látni:( Hogyan változhatnék meg hogy ne idegeskedj egy srác közelébe?Hogyan nyögjek ki legalább 1 értelmes mondatot?Barátokkal tökjól elvagyok és sokan szeretnek meg van hogy más srác is udvarol de nekem ez a srác nagyon tetszik és megakarom jobban ismerni de ha ilyen nőcsábász fajta akkor inkább hagyom.:(
2010. szept. 17. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem csak hülyített az a srác
2010. szept. 17. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mondta, hogy szerelmes. Vonzalmat akármennyi lány iránt érezhet.
2010. szept. 17. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a baj , hogy túl naiv vagy!

Felejtsd el ezt a srácot!

2010. szept. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!