Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt, mire volt...

Miért csinálta ezt, mire volt ez jó?

Figyelt kérdés

A kutyánk tüzel, és napok óta járkál itt az utcában egy fekete kutya, gondolom kan. Ha jövök haza, néha elég rossz, hogy ott egy kutya az orrom előtt, az utóbbi időben ugyanis én egy kicsit félek tőlük.

Szóval, most jöttem haza nemrég, és egyszer csak halljuk apával, hogy nyüszít kint egy kutya. Kimegy, és én is látom, hogy a fekete kutya bent van az udvarban.

Nem részletezem, apa agyonverte. Üvöltött, sírt a kutya.

Oké, hogy bejön a portánkra, tényleg semmi keresnivalója itt, de nem kell ezért agyonverni. Elég lett volna valahogy kikergetni, nem?

Miért jó ez?

2013. febr. 27. 17:34
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Miért érzem én azt, hogy itt mindenki engem szid?!

Miközben én NEM TETTEM SEMMIT.

Igen, el van zárva a kutya, el van, el van, el van.

2013. febr. 27. 18:18
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de inkább az apádat kéne agyonverni....
2013. febr. 27. 18:25
 13/43 anonim ***** válasza:
78%

Grat ://

Tudod szerintem, ha az én valakim tett vona ilyet, akkor abbana pillanatban vertemvola agyon azt aki ilyet tesz.

Ez csak azt mutatja apád mennyire egy beszari alak, hogy nem tudja normálisan kezelni a helyzetet. Gondolom megijedt (mármint az apád) , és nem tudta mit csináljon.

Édesanyukád , nem gondolkozik a váláson? mert ilyen ember mellet nem mernék élni. Már boccsánat, de én sem vagyok normális, csak az ilyenek nagyon felcseszik az idegem!!

Egyébk. mekkora volt a kutyus? Mert azt azért vágod, hogy egy pitbull vagy hasonló az egész házat szőröstül bőröstül szétszedte volna, ha nem tud az ember bánni vele.

Van olyan , hogy egy tök ismeretlen kutya , nem engedi havernak, hogy megsimogassa, nekem meg igen, mert teljesen más , ahogy közeledünk hozzá .Lehet, hogy te nem látod, de a kutya igen.

És mégegyszer bocs, hogy itt mondent barmozok össze vissza, de ez felcseszett. Eleinte az hittem, hogy Fake sztori, de ....

2013. febr. 27. 18:27
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért mit vártál? Majd kezet rázunk apukáddal? Te is tudod, hogy nem jó amit tett. Normális embernek nem kell ezt kitenni a világ elé, hogy megerősítsék benne, hogy igen apád nem tette jól ami tett. Ennyi. De mindig a másikat kell szidni, a saját házunk táján is körül lehet nézni. Azt meg, hogy ez miért volt jó, talán tőle kérdezd meg, mert normális ember nem ver agyon semmilyen állatot.
2013. febr. 27. 18:27
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kutyaelzárásról annyit, hogy nem azt értjük (legalábbis én nem), hogy a kutya keritéssel elvan zárva az utcától, hanem, hogy legalább a kert, hátsó része (vagy ami nem szomszédos az utcával, oda egy másik kerítéssel el van zárva. De a legjobb az az, ha beengeditek ilyenkor a lakásba. (tüzelésről annyir, első héten csak a kan akarja, másoddik héten a lány is, 3. hét a legveszélyesebb mert akkor szöknek el a lányok is !!)
2013. febr. 27. 18:31
 16/43 anonim ***** válasza:
79%
+ azon se csodálkozz, ha a másik kutya gazdája fogja keresni szegényt, és ha megtalálja , nagyon komoly pereskedések lesznek itt !!
2013. febr. 27. 18:35
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Joga nincs perelni, max meghúzhatja magát, mert az is szabályszegés, ha az ő kutyája kóborol kint az utcán. De ez a lényegen nem változtat.
2013. febr. 27. 18:37
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
ja csak, ha a kutyája 30.000 Ft-ért kint kóborol, és valaki meg állatkínozza 2 év börijért , akkor most mi is van az egyik ennyi a másik meg annyi .
2013. febr. 27. 18:52
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Az eggyiket meg direk követték el (úgy meg lehet úszni, ha bebizonyosodik, hogy "por van a gépezetben"), a másik egy véletlen baki.
2013. febr. 27. 18:53
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Isten verje meg az ilyen embert! Vonjon tőle minden földi jót! Édesapáddal kéne ezt megbeszélned!
2013. febr. 27. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!