Miért csinálta ezt, mire volt ez jó?
Figyelt kérdés
A kutyánk tüzel, és napok óta járkál itt az utcában egy fekete kutya, gondolom kan. Ha jövök haza, néha elég rossz, hogy ott egy kutya az orrom előtt, az utóbbi időben ugyanis én egy kicsit félek tőlük.
Szóval, most jöttem haza nemrég, és egyszer csak halljuk apával, hogy nyüszít kint egy kutya. Kimegy, és én is látom, hogy a fekete kutya bent van az udvarban.
Nem részletezem, apa agyonverte. Üvöltött, sírt a kutya.
Oké, hogy bejön a portánkra, tényleg semmi keresnivalója itt, de nem kell ezért agyonverni. Elég lett volna valahogy kikergetni, nem?
Miért jó ez?
2013. febr. 27. 17:34
21/43 anonim válasza:
Ha nagy kutya volt apád sokat köszönhet neki!
ÉS te is, hogy nem kellet látnod, ahogy szétszedi apádat, ő megadta magát :( pedig választhatott volna máshogy is ,
22/43 anonim válasza:
Megmondanád a kedves apád nevét és a lakcímeteket? El kellene végre kezdeni a pert! De ha lenne benned, az apádban vagy bármelyik családtagodban gerinc, már a rendőrségen jelentettétek volna ezt és már zajlanának a tárgyalások! Ne ússzon meg büntetlenül az apád egy ilyen kegyetlen állatbántalmazást! Nem érdemli meg! Semmi joga nincs már ahhoz, hogy békésen éljen, mint más ártatlan emberek! A minimum jó pár év felfüggesztett, de inkább letöltendő, gondolkodjon egy kicsit végre. Nem érdemlik meg az ilyen alja emberek az életet sem...
23/43 anonim válasza:
Éljen-Éljen, eggyetértek uccsóval !
24/43 anonim válasza:
Jelenteni kell ezt a kérdést az állatvédőknek és elindítani a feljelentést. Ilyen embernek nincs helye a társadalomban.
25/43 anonim válasza:
És mondjuk Te sem próbáltad legalább megakadályozni???
26/43 anonim válasza:
én csak most olvasom ezt a kérdést, de komolyan mondom még az élettől is elment a kedvem. de tudod én meg azt nem értem hogy milyen apa lehet az olyan aki szó szerint agyonver egy állatot, komolyan mondom már ott tartok hogy jó oké egy emberes tasli a kutyának aztán éljen lelkiismerettel ahogy tud, de agyonverni? azért milyen szintű hidegvér és agyelborulás kell már az ilyenhez? komolyan mondom nem tudok másra gondolni csak mint a horrorfilmekben amikor nekiesnek az áldozatnak, és bakattant fejjel üveges szemmel vagdossák vagy agyonverik az áldozatot. az ilyesmit képtelenség egy normlis embernek végigcsinálnia hiszen ki bírja azt hogy vísítva szenved az állat aki amíg még szusz van benne még menekülne is? ne haragudj de én egyszer vágtam véletlen pofon az enyémet játék közben és olyat nyikkant. neki utánna nem volt semmi baja, folytatta volna a játékot is de én olyan sokáig szégyeltem magam és még azt az egyetlen nyikkanást sem tudtam kiverni a fejemből. normális a te apád??? ha van benned egy icipici jó érzés is akkor feljelented az apádat! egyépként ti biztonságban vagytok? titeket véletlenül nem ver? nem iszik esetleg?
27/43 anonim válasza:
Nem próbáltad megakadályozni?Jó pár évvel ezelőtt faterom ugyanezt tette majdnem,de minálunk még a 4 kölyök is ,,útban volt'' neki.Majdnem késő volt mire rájöttem,minek neki a sodrófa és a lapát:( Egyetlen lehetőségem az volt,hogy gyakorlatilag félig bebújtam a kutyaházba és segítségért kiabáltam!Nem tagadom, kaptam egy pár ütést,de MEGÉRTE!Kedves kérdező!Nyugodtan fogsz tudni aludni,ahogy füledben cseng annak a szerencsétlen állatnak a fájdalmas üvöltése??Ha igen,akkor nálad valami nincs rendben!
28/43 anonim válasza:
Ha te jelented fel, akkor véletlenül téged is jó elver, de ha privátban megírnád valamelyik hozzászólónak a nevet és a címet, akkor apád is megkapná a büntetését. Lehet, hogy nem csukják le, de talán egy jó nagy bírságot kiszabnak és elmegy a kedve egy életre a kutyakínzástól. Te tiszta maradsz, mert apád biztos nem olvassa ezt az oldalt és úgy csinálhatsz, mintha semmiről sem tudnál. Apád meg azt fogja gondolni, hogy az egyik arra sétáló ember jelentette fel.
29/43 anonim válasza:
Jó , most meg kell azért érteni nem szivesen jalenti fel senki sem az apját. Velem is előfordult, hogy egyszer játszottam a kutyámmal és véletlenül, a szájába ment a könyököm, és a kutyám nem szólt semmit, csak pislogott, és nyalogatta a száját , most is ahogy ezeket a sorokat írom szakad meg a szivem, hogy visszagondolok az esetre :((( komolyan abban a pillanatban sírni tudtam volna pedig úgy 10 másodperc múlva akart játszani tova. Meg amikor valami rosszat csinál akkor is jól meg püfölöm, és a püfölésből néha átmegy játékba az egész, de utánna szégyenlem magam.(nem úgy püfölöm, hogy sírjon, hanem csak elszégyenli magát, de nem ilyen piti dolgok miatt !! szóval csak azért, hogy neki legyen jobb). Most mondd meg normális az aki agyonver egy állatot, egy tehetetlen szegény élőlényt?
30/43 anonim válasza:
Apád ugyan azt érdemelné amit ő tett a kutyával. Ő egy agresszív barom! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!