Miért csinálta ezt, mire volt ez jó?
A kutyánk tüzel, és napok óta járkál itt az utcában egy fekete kutya, gondolom kan. Ha jövök haza, néha elég rossz, hogy ott egy kutya az orrom előtt, az utóbbi időben ugyanis én egy kicsit félek tőlük.
Szóval, most jöttem haza nemrég, és egyszer csak halljuk apával, hogy nyüszít kint egy kutya. Kimegy, és én is látom, hogy a fekete kutya bent van az udvarban.
Nem részletezem, apa agyonverte. Üvöltött, sírt a kutya.
Oké, hogy bejön a portánkra, tényleg semmi keresnivalója itt, de nem kell ezért agyonverni. Elég lett volna valahogy kikergetni, nem?
Miért jó ez?
Ez túl nagy teher ennek a lánynak/fiunak , hogy itt titokban tartson, egy ilyet. ennyi erővel név nélkül is feljelenthetné, de ha szóba jön az, hogy alány azért nem maga tette, mert fél az apjától az extra büntetés.
Én azt gondolom, hogy az apukáddal kell beszélned erről, és neki kell megtennie a szükséges lépéseket, a bíróságon vagy bárhol fontos a beismerés, így a büntetés mértékét is visszaveszik (de nem nagyon csak több lehetőség lesz letölteni). Ha viszont, nem mersz erről az apádnak beszélni, az már régen rossz akkor gyökeresen al van k@rva az egész !!
én egy kicsit félek tőlük !! irtad.
na , a fater megoldotta, már nem kell félned. igaz lehetett volna másként is, de nem ismerjük a faterod okait..... féltett titeket ?, fél a kutyáktól ?, agresszív ?,piás volt ?, szadista ? ,van egy drága szuka kutyátok,és nem akart almot ? ,vagy egyszerűen, csak ideges volt? .
a fater dolga, meg a tiéd. talán egyszer beszéld meg vele.
és kérdezd meg őt, mire is volt ez jó, Apa ?
Mélységesen elítélem az ilyet, de azért azt mindenkinek be kell látnia, hogy nem minden van úgy ahogy a filmekben. Egy ilyen helyzetben az emberek 70-80% ledermed, nagyon kevés ember tud ésszerűen cselekedni vészhelyzetben. Utólag nyílván a kérdező is tudja, hogy meg kellett volna akadályoznia. Mindenesetre én a helyedben beszélnék apámmal.
Viszont a #32-es válaszoló... Ember én a helyedben elmennék egy pszichológushoz...
ma 12:34
és te mit értesz pontosan azalatt hogy vészhelyzetben nem tudott ésszerűen cselekedni??? még ha azt is veszem alapul hogy esetleg az a kutya agresszívan reagált az őt szíve hölgyétól eltiltó gazdival szemben. de azért ne röhögtesd már ki magad hogy egy kutya agyonvereti magát! ha már fáj az a pofon vagy ütés akkor kereket old, nem az udvarban marad visítva agyonverve! és én írtam a filmes példát, aminek a lényege pontosan az volt hogy hogy a bántalmazót semmilyen visítás, nyüszítés nem zökkenti ki a szándékából. neked kellene inkább pszihológushoz elmenned ha egy ilyen dolgot nem tudsz felfogni/átlátni és ne adj isten akár még normálisnak is találsz. sőt a kutyák nem olyanok mint az emberek, ha visítanak "sírnak" akkor ott már nagyon szenvednek -- ("Üvöltött, sírt a kutya.")-- ! normális vagy te?
#35 Ne haragudj, de te mégis miről beszélsz? Azt hiszem nagyon rosszul értelmezted amit írtam. Én csak arra céloztam, hogy ne a kérdezőt ordítsátok le, mert nem vetette magát a kutya elé. Az emberek többsége sokk-hatása alatt leblokkol. Ennyit írtam, nem azt hogy a kutya vétett volna, vagy urambocsá hogy egyet értek az apja tettével, sőt... Úgy bírom, hogy az emberek elolvasnak minden második-harmadik szót vagy esetleg egy két kulcsszó megragad és már írja is be a fröcsögő sablon választ.
De akkor az ilyeneknek üzenném:
Olvass Értelmezz Válaszolj (opcionális)
Kedves kérdező! Mi volt a célod ezzel a kérdéssel?
Ha csak kiírni akartad magadból a történteket, még érthető. De nem kérdésként. Idegenektől azt kérdezni, "Miért jó ez?", nincs értelme. Hiszen az ilyesmit minden normális ember elutasítja. Az édesapád pedig megtette. Nem volna célravezetőbb tőle megkérdezni, miért is munkálkodott benne akkor ennyire gyilkos ösztön?
Neked kell ismerned az édesapád természetét alapból, hiszen te élsz vele .
Szerintem jól tette apud, hogy kinyírta a kutyát, nincs ebbe semmi rendkívüli.
Viszont a gyilkos kedvében lévő kommentelőktől kérdem. Minden kutya védi a területét, úgy hogy megőli a betévedő élőlényt, embert. Most ha ugyan ezt csinálja egy ember a kutyával akkor mi a baj?! Figyu esetleg ne kinálja fel magát az apuka a kutyának ha legközelebb ilyen esetben támad?
"Minden kutya védi a területét, úgy hogy megőli a betévedő élőlényt, embert."
Kiváló tanúbizonyságot tettél ezzel a mondattal arról, hogy se a kutyákról, se a magyar helyesírásról fingod sincs - normális állat nem öli meg a területére tévedt betolakodót, hanem elűzi.
"Most ha ugyan ezt csinálja egy ember a kutyával akkor mi a baj?!"
Hogy veled csinálta volna ezt anyád még egy naposan, most nem kéne a f@szságaidat olvasnunk. Az ember a kutya ellen tud védekezni, a kutya az ember ellen nem. Van erre egy tök jó mondás, miszerint az ember igazi jelleme arról ismerszik meg, hogy hogyan bánik az alája rendeltekkel - az, amit a kérdező apja művelt, olyan személyiségről árulkodik, ami igenis megérdemelne egy tárgyalás nélküli villamosszéket.
"Figyu esetleg ne kinálja fel magát az apuka a kutyának ha legközelebb ilyen esetben támad?"
A kutya nem támadott, csak beszökött egy tüzelő szukához - arról, hogy ne tudjon bejutni, a kérdező apjának kellett volna gondoskodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!