Miért vagyok ilyen?
Ha felvételen, filmben látok szomorú vagy sokkoló jeleneteket állatokról, főleg ha azok igaziak, akkor teljesen kiver a víz, szédülni kezdek, szinte én is sokkot kapok, és utána napokig képtelen vagyok kiverni a fejemből amit láttam, hallottam. Viszont valódi élethelyzeteket olyanokat kerekítek néha, amikor szinte szeretem amikor egy állat fél tőlem, szeretem őket molesztálni és nézni, Hogy "sül ki belőle".
Mindezt megspékelve azzal, hogy egy macskát a barátaim közé sorolok, és ha lehet mondani, mély a viszonyunk. Ha látok valahol cicát vagy kutyát mindig haza akarom hozni, olyan aranyosak.
Szereted, amikor egy állat fél tőled? Ajjaj, ez orvosi eset :S
Az elején azt hittem arról van szó, hogy túlságosan kötődsz hozzájuk, de ez a másik, amit írtál...Én megőrülnék a tudattól, hogy egy állat fél tőlem. És ez nem azt jelenti, hogy nincs tekintélyem a kutyám szemében.
Nem tudom, skizofrén vagy.
Már bocs, de attól még gondolhattam. Egyszerűen csak nem írtam le, és nem szeretem ha valakik olyat állítanak, amit én nem közöltem velük.
Mellesleg nem gondoltam. Szeretem ezt az értelmi szintet.
Ez nem egy értelmi szint, hanem valamit ezzel akarsz kompenzálni a saját gyengeségeid közül.
Szerinted az egy normális dolog, amit írtál?
Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy egyszer olvastam egy nagyon jó könyvet, amiben különféle elítéltek (többnyire gyilkosok) sorsát, lelkivilágát mutatták be.
Szinte mindegyiknél kiderült, hogy korábban ugyanazokat a borzalmakat állatokkal csinálták. Gyerekkorukban kicsi állatokat bántottak, később nagyobbakat kínoztak, és gyilkoltak meg.
Szerintem Te ugyanígy vagy. Vagy nem veszed észre magadon, vagy még nem tartasz ott, de ha ezen nem változtatsz, akkor előbb-utóbb az emberekkel is ilyen lesz a viszonyod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!