Miért vagyok ilyen?
Ha felvételen, filmben látok szomorú vagy sokkoló jeleneteket állatokról, főleg ha azok igaziak, akkor teljesen kiver a víz, szédülni kezdek, szinte én is sokkot kapok, és utána napokig képtelen vagyok kiverni a fejemből amit láttam, hallottam. Viszont valódi élethelyzeteket olyanokat kerekítek néha, amikor szinte szeretem amikor egy állat fél tőlem, szeretem őket molesztálni és nézni, Hogy "sül ki belőle".
Mindezt megspékelve azzal, hogy egy macskát a barátaim közé sorolok, és ha lehet mondani, mély a viszonyunk. Ha látok valahol cicát vagy kutyát mindig haza akarom hozni, olyan aranyosak.
Lelki dimenziókat te indítottál a kérdéseddel. Butaság/értetlenség???
Szerintem gondold át! Ha nincs több értelmes mondani valód, ne fecséreld az időd burkolt ellenszenvre! Kérdeztél, én válaszoltam. Ez már túl megy ennek a határán. Bántót nem írtam, de te élvezkedsz valami képzelt ellenség provokálásán. Én befejeztem a párbeszéden, mert ez már nem a kérdésről szól. Sok sikert, nem akartalak bőszíteni. Ezentúl óvatosabb leszek, mert nem tudni kiben mi lakozik.
Nem, még mindig nem tudom a választ a kérdésemre. -_- Mi az, hogy erre nincs racionális válasz? Természetes van, mindennek kell lenni okának. Vagyis de, most jut eszembe, valahol az elején írták már, hogy mitől lehet!! Bocsi!
Nos, szóval még mindig érzem a felháborodást az írásodban. sajnálom, ha ezidáig nem értettél meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!