Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Ha felvételen, filmben látok szomorú vagy sokkoló jeleneteket állatokról, főleg ha azok igaziak, akkor teljesen kiver a víz, szédülni kezdek, szinte én is sokkot kapok, és utána napokig képtelen vagyok kiverni a fejemből amit láttam, hallottam. Viszont valódi élethelyzeteket olyanokat kerekítek néha, amikor szinte szeretem amikor egy állat fél tőlem, szeretem őket molesztálni és nézni, Hogy "sül ki belőle".

Mindezt megspékelve azzal, hogy egy macskát a barátaim közé sorolok, és ha lehet mondani, mély a viszonyunk. Ha látok valahol cicát vagy kutyát mindig haza akarom hozni, olyan aranyosak.

2013. jan. 18. 20:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem a véleményed nem tetszik te hüle, hanem az nem tetszik, ha olyat állítasz rólam, amit nem is mondtam. Szerintem meg te vagy sértődékeny, mert most is te próbálsz meg engem negatív szintre süllyeszteni. Én nem próbállak téged sohava se lehúzni, csak még mindig mondom, hogy mit nem szeretek. Tehát nem személyeskedek.
2013. jan. 19. 12:41
 12/18 anonim válasza:
Tényleg beteg vagy, a "hülét" kikérem magamnak! Nem vagy partner!
2013. jan. 19. 13:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Mi a baj a hülével? Olyan mintha egy barátomnak azt mondanám "Te bolond, meghúzom az orrod" - és meghúzom az orrát nevetve-mosolyogva. Félre értés ne essék, nem kell itt lelki dimenziókra gondolni, csak a butaság/értetlenség borít ki kb annyira, mint amikor bulvár sajtót olvasok.
2013. jan. 19. 13:09
 14/18 anonim válasza:

Lelki dimenziókat te indítottál a kérdéseddel. Butaság/értetlenség???

Szerintem gondold át! Ha nincs több értelmes mondani valód, ne fecséreld az időd burkolt ellenszenvre! Kérdeztél, én válaszoltam. Ez már túl megy ennek a határán. Bántót nem írtam, de te élvezkedsz valami képzelt ellenség provokálásán. Én befejeztem a párbeszéden, mert ez már nem a kérdésről szól. Sok sikert, nem akartalak bőszíteni. Ezentúl óvatosabb leszek, mert nem tudni kiben mi lakozik.

2013. jan. 19. 13:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Dehisz a te szövegedből sugárzik az agresszió, az ellenszenv, és az emócis töltet. Én még mindig csak egy kérdésre szerettem volna a választ megkapni. úgy tettem fel a kérdést, mint ha azt kérdeztem volna "Mivel színezik pirosra a piros ceruzát?" - És így viszonyulok ahhoz is, ha mások olyat állítanak rólam, amit nem mondtam ki. Én racionálisan fogom fel, ellenben te végig nem. (És most sincsenek bennem indulatok, míg mielőtt ezzel jönnél, hanem felvázoltam a helyzetet.)Egyébként már sok fórumon megkaptam, hogy például "nyavajgok", csak azért, mert szót emeltem egy engem illető lelkileg nem biztos, hogy pozitív foglalatú kérdésben. Pedig, ez nem igazság, mert én mindig is gondolkodó voltam, és akár velem kapcsolatos, akár lélek-dolog a kérdésem, azokat mind gondolati és racionális szinten teszem fel, mert nem szeretem ha valaminek nem tudom az okát.
2013. jan. 19. 14:40
 16/18 anonim válasza:
Szerintem akkor tisztázd előbb hogy racionálisan, vagy mentálisan szeretnéd ha foglalkoznának a kérdéseddel! Ha racionálisan, akkor nincs rá válasz, max. az, hogy ilyen vagy, és kész. Ha a lelki, vagyis mentális része érdekel, akkor bizony hallgasd meg a választ, és mérlegelj. Aztán ha úgy érzed nem tudsz azonosulni vele, annak hangot adhatsz bizonyos hozzád és a válaszolóhoz méltó kereteken belül. Ha mindkettőnek kedve van, lehet tovább boncolgatni, ha egyáltalán érdekel mimdkettőt a másik véleménye. Te azonban olyannyira el vagy telve magaddal, hogy valóban nem értem mi szükséged más véleményére, hisz' te jól tudod a választ! Ezért mondtam, hogy csak szórakozol itt. Sok barom kérdést tesznek fel, van aki válaszol is rájuk. Én azt gondoltam, neked ez gondot okoz, és ezért írtam. Racionálisan ezt nem lehet megválaszolni, mert az még kevésbé tetszene! Se rosszindulat nincs bennem, se lenézés, se agresszió ahogy írod, csupán döbbenet. Elnézést, amiért azt gondoltam téged is zavar, és azért foglalkoztat. Visszavonom! Így tovább, ilyennek születtél! Majd ha időd engedi, tedd közzé legújabb kísérleted is, had élvezze sok hasonlóan egészséges lelkületű ember! (Azért az is elmond rólad egyet s mást, hogy nem az a komment akasztott ki, aki a potenciális gyilkosok előéletéhez hasonlított!)
2013. jan. 19. 15:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem, még mindig nem tudom a választ a kérdésemre. -_- Mi az, hogy erre nincs racionális válasz? Természetes van, mindennek kell lenni okának. Vagyis de, most jut eszembe, valahol az elején írták már, hogy mitől lehet!! Bocsi!

Nos, szóval még mindig érzem a felháborodást az írásodban. sajnálom, ha ezidáig nem értettél meg.

2013. jan. 19. 16:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak úgy mellékesen közlöm, hogy a pszichológia is a lélekről szól, mégis lehet róla logikai öszefüggéseket, stbt alkotni. Sajnálom, hogy úgy tűnik, az emberek zöme másképp látja a dolgokat mint én.
2013. jan. 20. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!