Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne tigrist tartani...

Hogy lehetne tigrist tartani itthon? Nem félnek tőle az emberek? Meg lehet szelídíteni kézhez?

Figyelt kérdés
Többször hallottam már hogy tartanak otthon tigrist, pl. angliában is 1 milliomos azzal játszik,de nem fél tőlle hogy megeszi? Hol lehetne beszerezni? Tudom hogy nagyon drága, de én szeretnék.
2009. aug. 13. 15:24
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
50%
Én is szeretem a tigrist de a kérdezö tényleg rosszul látja a dolgot. Kertes házba nemvaló a tigris annak nagyon nagy futásigénye van km ket fut negyed óránként asszem és hatalmas erövel rendelkezik. Gondolom ahol a cirkuszba vannak tigrisek állandóan oltja az állatorvos hetente erös nyugtató injekcióval. tényleg ne akard a tigrist kérdezö, ha mégis ki akadályoz meg állatkertben dolgozz ??? Ja apuci ahogy elötem írják elkényeztetet hülye gyerek vagy !!! Vegyél egy nagy plüss tigrist ha kell szólj és postázom neked. Te gyökér.
2014. jún. 6. 22:59
 52/54 anonim ***** válasza:
49%

Na tényleg sok az idióta hozzáértő! Lehet tigrist tartani otthon, ha előtte erre kérsz engedélyt a helyi jegyzőtől. A közvetlen szomszédaid írásbeli beleegyezése szükséges. Illetve ha nem rendelkezel szakirányú végzettséggel a veszélyes állatok tartásáról, akkor alkalmaznod kell valakit aki rendelkezik vele. De ez egy tanfolyam, és elvégezhető.Szóval lehet Magyarországon is ilyen engedélyt kapni. Még annyi, hogy kell legyen egy olyan kennelnek, ahonnan nem tud kiszökni, és megfelel az előírásoknak.De itt a törvény: [link]

És most lehet okoskodni a sok hülyének aki szerint nem lehet engedélyt kapni!Az más kérdés, hogy szerintem sem való kertes házba, mert napi kb. 15km a minimum mozgás igénye. És azért ennyit sétáltatni nem fogod, főleg ha nagy lesz és arra megy amerre ő akar.

2015. márc. 25. 08:07
 53/54 szafec válasza:
Egyik ismerősöm is tartott tigrist csak engedély és hely kell hozzá
2015. dec. 27. 21:25
 54/54 anonim válasza:
Amerikában lehet!Sőt,hallottam h Budapesten is tart valaki.De kell hozzá ENGEDÉLY!!És,nagy udvar!Ha lakásban akarod tartani tudjon közlekedni!Tudd etetni-itatni!Játssz vele!Egyszóval.FOGLALKOZZ VELE!
2017. aug. 15. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!