Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne tigrist tartani...

Hogy lehetne tigrist tartani itthon? Nem félnek tőle az emberek? Meg lehet szelídíteni kézhez?

Figyelt kérdés
Többször hallottam már hogy tartanak otthon tigrist, pl. angliában is 1 milliomos azzal játszik,de nem fél tőlle hogy megeszi? Hol lehetne beszerezni? Tudom hogy nagyon drága, de én szeretnék.
2009. aug. 13. 15:24
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

A "h" rövidítés, nem pedig elírás. Kedves gazdag egyetemista, Te az "elkényesztetett"-et már 2x is írtad-nem tűnt elírásnak. Csak arra akartam célozni, hogy (ha ne adj isten, tényleg nem vicc a kérdés) nehogy már egy olyan ember akarjon egy ekkora felelősséggel és kötelezettségekkel járó állatot tartani, aki helyesen sem tud írni, ugyanis a helyesírás valahol csak utal az ember értelmi szintjére.

Ha tényleg úgy van minden, ahogy leírtad, akkor biztos van valami tigrisekkel foglalkozó fórum és ott kéne hozzáértőkkel beszélgetni, esetleg akinek van azzal.

2009. aug. 13. 17:07
 32/54 anonim ***** válasza:
93%

Miért kell szakértő kéz hozzá??

Te nem nézel természetfilmeket vagy hasonlókat ?? Most nem az RTL Klubra gondoltam ...!

Mutatták hogy egy faszi születése óta nevelte a pici tigrist , még mikor nagy lett letépte az egyik kezét , és a faszikámnak nincsen most keze , ha te is szerzel egyet neked se biztos hogy sokáig lesz! Mert "prédának" nézte!

Pont ilyen van gepárdnál, az oroszlánnál is , nyugodt lehetsz hogy nem lesz egyhamar nagymacskád , itt Mo-on , és mire "talán " megkapod az engedélyt , ami azért nem abból hogy apunak sok a pénze, hanem nagyon nagyon sok szigorú előírásból , addigra meg megunod ! És talán addigra lesz talán barátnőd is aki elveszi a gondolataidat az ilyen marhaságokról!

Ja egyébként , az én apucimnak is sok a pénz , de mégsem írogatom ide , amúgy meg , ha véletlen kiszabadul , vagy megmar valakit te mész dutyiba , hiába van apukának olyan sok pénze :P

2009. aug. 13. 17:08
 33/54 anonim ***** válasza:
90%
17:08: A gepard az egyik leggyengebb harapasu (nagy) macskafajta, ugyhogy az nem fogja letepni a kezet... Namost. A tigris pont hogy az egyik olyan nagymacska, ami elegge nagy, hogy komoly karokat okozzon, masreszrol, nem igazan van kialakult "csapat szocializacioja". Ugyhogy teny, veszelyesebb mint egy oroszlan, aki tudja hogy hol a helye.
2009. aug. 13. 18:14
 34/54 anonim ***** válasza:
91%
Fogadj örökbe egyet az állatkertben aztán lesz tigrised.Nem viccelek.Fizetsz évente nem tom pontosan mennyit.Ott tartod, de a tied félig meddig.Egyik ismerősőm azt hiszem sturccot fogadot örökbe évente kb. 10000 fizet de nem 100.
2009. aug. 13. 19:05
 35/54 anonim ***** válasza:
66%
Volt egy vidéki cukrászmester,aki nagymacskákat tartott.Szerencsére elkobozták tőle őket,de az volt a gond,hogy utána mi legyen velük?Komoly problémát okozott ezt megoldani.
2009. aug. 13. 21:26
 36/54 anonim ***** válasza:
54%
Vegyél egy jó nagy plüsstigrist. Olyan mint a rendes, csak nem eszik és nem szarik és még olcsóbb is, engedély sem kell a tartásához. Vagy az nem lenne méltó apuci kicsi fiához?
2009. aug. 13. 22:03
 37/54 anonim ***** válasza:
77%
Apuci kell egy kis tigris jólvan fiam először a ferrarit vettem meg utána a kastélyt most meg tigris de megoldjuk fiam. ilyen lehet az apád és te is .Sajnállak téged biztos kiközösítenek ,és pénzzel akarsz megoldani mindent,ugranak minden hülye kívánságodra . Az ilyen kis elkényeztetett hülye gyerekeket felbírnám rúgni
2009. aug. 14. 11:13
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Ne bantsatok mar, nem tehet rola, hogy eltorzult a vilagkepe. :/ Valoszinuleg nem sok olyan dolgot tapasztalt eddig, amit nem lehetett penzel megkapni. Meg egy tigris sem ilyen (sok penzert siman csempesznek kinabol) de a normalis tartasa nem csak penz kerdes. (Bar, siman lefizetheti a bizotsagot, az engedelyek megszerzesenel) de a hozzaertest vagy megfizeti, vagy megtanulja.
2009. aug. 14. 11:37
 39/54 anonim ***** válasza:
34%

Vegyél egy csíkos macskát te eszetlen. De ahogy olvasgatom a hozzászólásaidat, az se való neked.

Ha meg lesz tigrised (amit teljesen kétlek), remélem szétszed :) Csak mert én ilyen jó indulatú vagyok.

2009. aug. 14. 13:39
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
13:39: ha szetszedi, akkor elaltatjak azt a szerencsetelen allatot... Hat ezt akarod? -_-
2009. aug. 14. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!