Hogy lehetne tigrist tartani itthon? Nem félnek tőle az emberek? Meg lehet szelídíteni kézhez?
A "h" rövidítés, nem pedig elírás. Kedves gazdag egyetemista, Te az "elkényesztetett"-et már 2x is írtad-nem tűnt elírásnak. Csak arra akartam célozni, hogy (ha ne adj isten, tényleg nem vicc a kérdés) nehogy már egy olyan ember akarjon egy ekkora felelősséggel és kötelezettségekkel járó állatot tartani, aki helyesen sem tud írni, ugyanis a helyesírás valahol csak utal az ember értelmi szintjére.
Ha tényleg úgy van minden, ahogy leírtad, akkor biztos van valami tigrisekkel foglalkozó fórum és ott kéne hozzáértőkkel beszélgetni, esetleg akinek van azzal.
Miért kell szakértő kéz hozzá??
Te nem nézel természetfilmeket vagy hasonlókat ?? Most nem az RTL Klubra gondoltam ...!
Mutatták hogy egy faszi születése óta nevelte a pici tigrist , még mikor nagy lett letépte az egyik kezét , és a faszikámnak nincsen most keze , ha te is szerzel egyet neked se biztos hogy sokáig lesz! Mert "prédának" nézte!
Pont ilyen van gepárdnál, az oroszlánnál is , nyugodt lehetsz hogy nem lesz egyhamar nagymacskád , itt Mo-on , és mire "talán " megkapod az engedélyt , ami azért nem abból hogy apunak sok a pénze, hanem nagyon nagyon sok szigorú előírásból , addigra meg megunod ! És talán addigra lesz talán barátnőd is aki elveszi a gondolataidat az ilyen marhaságokról!
Ja egyébként , az én apucimnak is sok a pénz , de mégsem írogatom ide , amúgy meg , ha véletlen kiszabadul , vagy megmar valakit te mész dutyiba , hiába van apukának olyan sok pénze :P
Vegyél egy csíkos macskát te eszetlen. De ahogy olvasgatom a hozzászólásaidat, az se való neked.
Ha meg lesz tigrised (amit teljesen kétlek), remélem szétszed :) Csak mert én ilyen jó indulatú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!