Kecskét tarthatok háziállatként? Mármint tudom, hogy tarthatok, de úgy gondoltam, hogy. Meglehet szelídíteni?
Figyelt kérdés
nem félreértendő: nem a házban akarom tartani, lenne neki karáma, meg mindene, csak nem enném meg :D2009. nov. 14. 14:38
2/7 anonim válasza:
én nekem voltak kecskéim, szülinapomra kértem őket, és nagyon aranyosak lettek nagy korukra is. csak az volt a baj, hogy amikor nagyon jól érezték magukat fojton fellöktek (játékból!!) Aztán az én "kedves" nagyszüleim levágták őket. Nekem akkor azt mondták, hogy elszöktek, nem rég tudtam meg az igazat. Ez már hat éve volt de nagyon mérges lettem amikor megtudtam... :@
12/L
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Egyébként a kecskét legtöbben nem a húsáért, hanem a tejért tartják. Az utcánkban is van egy bácsinak kecskéje, a házuk előtt, az árokban szokta legeltetni. Ő azt mondja, hogy ugyanolyan ragaszkodó állat, mint a kutya vagy a macska. Persze arra azért ne számíts, hogy majd leül és pacsit ad.
4/7 A kérdező kommentje:
nem akarom , hogy pacsizzon :) csak olyan cukik...
2009. nov. 14. 14:44
5/7 anonim válasza:
A szomszédunkban van egy fiú kecske, azt sem a tejéért tartják gondolom xD
Elég régóta megvan nekik, a gyerekek mindig az utcában sétáltatják, ugrál mint a fene, meg lökdösődik, de egyébként tök aranyos :D
Érdekes egy háziállat, de igazán szelíd sosem lesz.
6/7 anonim válasza:
nemszelíd? hátrarugott amikor beakasztottad neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!