Hallottam, hogy több helyen háziállatként tartják a capivarát Amerikában. Hogyan juthatok hozzá én is egy capivarához? Lehet rendelni Amerikából, vagy akár odamenni és elhozni egyet:
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 18:56
1/9 anonim válasza:
Na és hogy hozod haza?Becsempészed?
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy erre sok esélyed lenne. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy szeretnék egyet...Van földem-birtokom,tavak,nagy terület,etetni is tudnám... Valahogy legálisan lenne jó :D
Nem akarok csempészni,szerintem valahogy lehet rendelni...Hogyan keressek rá a Google-ben?
2011. júl. 15. 19:20
6/9 A kérdező kommentje:
Biztosan lehet csináltatni egy ketrecet,sőt, szerintem oroszlánoknak vagy más állatoknak való ketrecet is lehet venni az út erejéig.
Na meg igen,Venezuelában tenyésztik.
2011. júl. 15. 19:22
7/9 A kérdező kommentje:
Meg haszonállatként is tartják.
2011. júl. 15. 19:34
8/9 anonim válasza:
Amerikában sok mindent lehet kapni, szinte bármit.
Ott nem azt kérdezik, hogy minek, hanem, hogy van-e rá pénzed, meg mennyi kell?
Ha nagyon szeretnél, szerintem Európában is beszerezhető.
Ha meg nem akkor Amerikából biztos áthozza neked valaki.
Csak ne divatból kelljen, mert az is egy élőlény és a tartásához felelősség kell, nem mondhatod fél év mulva, hogy már nem kell.
9/9 A kérdező kommentje:
Már lecsengett ez a korom,vidékre házi állatnak gondoltam volna :D Extra lett volna,de semmiképpen sem dobtam volna ki,ha már nem kellett volna(és feltételezzük,hogy beszereztem volna egyet),kerestem volna neki új gazdát.Nem vagyok én gonosz :)
2013. jún. 30. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!