Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne tigrist tartani...

Hogy lehetne tigrist tartani itthon? Nem félnek tőle az emberek? Meg lehet szelídíteni kézhez?

Figyelt kérdés
Többször hallottam már hogy tartanak otthon tigrist, pl. angliában is 1 milliomos azzal játszik,de nem fél tőlle hogy megeszi? Hol lehetne beszerezni? Tudom hogy nagyon drága, de én szeretnék.
2009. aug. 13. 15:24
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
47%

Na most megmondom a frankót mert előttem csak hülyeséget írtak, és nem hozzáértők.

Szóval Tigrist lehet tartani engedéllyel. Ellenőrzik hogy meg van-e a szükségleteinek megfelelő körülmény (mint írtad nagy birtok, az pont jó, meg téli szállás neki).Gondozó tényleg kell hozzá, vagy idomár, de az elég egy héten kb 2x elhívni. A másik dolog meg, ha kiskorától arra van nevelve, hogy kap kaját x időpontban minden nap bőségesen, akkor a kutyát se fogja bántani, mert nincsenek szükségletei evési szinten. M.o-n is volt már balhé ebből, hogy a csávó túl kicsi ketrecben tartotta a tigrist, vagy oroszlánt, már nem tudom, de ott se azért balhéztak mert nagy macska volt a háznál, hanem mert kicsi volt neki a hely.

Remélem tudtam segíteni

2009. aug. 13. 15:48
 12/54 anonim ***** válasza:
92%
Magyarországon is lehet. Siklós mellett, Máriagyűdön egy fazon tart pár oroszlánt a kertjében, volt is már vele pár interjú. Nem tudom a feltételeit, de lényeg, hogy megoldható.
2009. aug. 13. 15:49
 13/54 anonim ***** válasza:
64%
a tescóban és a lidl-ben van 2 veszel 3-at kapsz akióban ott hátul keresd van kicsi és nagyobb is kajának kell neki szitakötőt legyet muslicát néhanapján ha jól viselkedik planktont is kaphat de ne sokat mert megfekszi a gyomrát
2009. aug. 13. 15:49
 14/54 anonim ***** válasza:
94%
Nekem pont van egy felesleges tigrisem. Mivel, en a valtsag miatt most nem vagyok olyan jomodu, szivesen eladom neked, de csak ha tenyleg megvannak azok a feltetelek. Ha erdekel az ajanlat, vedd fel velem a kapcsolatot.
2009. aug. 13. 15:52
 15/54 anonim ***** válasza:
78%
15:48as.Azt írtad előtted nem hozzzáértők írtak.Miér te hozzáértő vagy?
2009. aug. 13. 15:53
 16/54 anonim ***** válasza:
85%
Jaj istenem, ezt a kérdezőt nem kell komolyan venni. Egy elkényeztetett kissrác, aki látott a tévében egy tigrises filmet és most neki is kell egy olyan. A szülei biztosan nem engedik meg neki. Ezt nem lehet annyival elérni, hogy "jajjj apuuuu kell nekem egy tigris". Csak egy hülyegyerek makacskodása, nem kell vele foglalkozni. Ha komolyan gondolná, akkor nem a gyakorikerdesek.hu "gyakorlott tigristartóit" faggatná, hogy vajon nem félnének-e az emberek a tigristől mikor sétálni viszi.
2009. aug. 13. 15:56
 17/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, főleg a 15:48-asat és a 15:49-eset.

Nem elkényesztetett kisgyerek vagyok, hanem 22 éves srác, aki kiskora óta rajong a tigrisekért.

Azért nem tartok más kisállatot, mert azokat én nem szeretem, azok nem tetszenek, csak a macskafélék.

2009. aug. 13. 15:59
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálsz elmenni valamelyik hazai vagy külföldi állatkertbe dolgozni?Ott a közelükben lehetnél és tanulnál is róluk.
2009. aug. 13. 16:01
 19/54 A kérdező kommentje:
FElvetettem otthon, de az volt rá édesapám válasza, hogy az ő fia ne dolgozzon 1 állatkertbe. Nem tudok más megoldást, minthogy veszek magamnak egyet.
2009. aug. 13. 16:03
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egy tudatlan, hozzá nem értő srác, akinek még nem nőtt be a feje lágya. Ha van pár felesleges milliód, akkor vegyél, mit bánom én. Gondolom még a szüleidnél laksz, mert nem hiszem, hogy neked van nagy birtokod. Vegyél házimacskát, olyan mint a tigris, csak nem harapja le a kezed.
2009. aug. 13. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!