Kutya vagy macska?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:48
72/79 anonim válasza:
egy macskával nem lehet közös programokat csinálni, mint játszás(az, hogy nyúl egy műegér után az nem játék), séta, kirándulás, úszás stb. azt csak etetni lehet meg simogatni. viszont aranyosak.
75/79 anonim válasza:
Persze hogy a kutya!! A macskával nekem semmi bajom nemvolt addig míg el nem intézte a kutyámat..Volt egy tacsko kutyám, aki a légynek sem ártott, és egyik nap kivittem a kutyát a telkünkre, és a kutyám bement egy olba ahol leelett egy nagy anyamacska.. Ott voltak a kicsinyei, kb vagy 5 en, a kutyám meg csak kiváncsiságbol megszagolta öket, és a macska ráugrott a kutya fejére és kikaparta a szemét a tacskonak, szal el kelett altatni a kutyámat:S Olyan ideg kapott el hogy légpuskával kilőttem az anyamacska szemét, utána meg szétvertem egy öntött vasrúddal... A kicsinyeit is elintéztem eltörtem a gerincüket, a többit már nem is mondom mert elég durván végeztem velük.. Lehet hogy egy elmebetegnek tartotok, de amit éreztem akkor mikor láttam hogy kikaparta a kutya szemét az a dög elkattant az agyam...
76/79 anonim válasza:
hallod ember, te egy büdös ge*ci vagy, téged kellene szétba*szni, csak ösztönösen viselkedett, hogy védje a kicsinyeit...
olyan kéne neked, mint ami Fűrész7 kocsis jeleneténél a volánnál ülővel történt......
megérdemelnéd
77/79 anonim válasza:
te mit tennél, hha egy cigány pedofil megkörnyékezné a te gyerekedet? nem hiszem h csak úgy odalöknéd neki h nesze itt van erőszakold meg...
78/79 anonim válasza:
Pofátokat befogjátok!! Én senkire sem irtam semmi rosszat szal, belehet kussolni férgek!
79/79 anonim válasza:
Egy kutyám van régebben 4 macsekom volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!