Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya vagy macska?

Kutya vagy macska?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
50%
egér!
2011. febr. 12. 10:20
 72/79 anonim ***** válasza:
65%
egy macskával nem lehet közös programokat csinálni, mint játszás(az, hogy nyúl egy műegér után az nem játék), séta, kirándulás, úszás stb. azt csak etetni lehet meg simogatni. viszont aranyosak.
2011. máj. 1. 14:36
 73/79 anonim ***** válasza:
100%
Macska!!
2011. máj. 2. 13:45
 74/79 anonim ***** válasza:
50%
kutya!
2011. jún. 1. 15:12
 75/79 anonim válasza:
45%
Persze hogy a kutya!! A macskával nekem semmi bajom nemvolt addig míg el nem intézte a kutyámat..Volt egy tacsko kutyám, aki a légynek sem ártott, és egyik nap kivittem a kutyát a telkünkre, és a kutyám bement egy olba ahol leelett egy nagy anyamacska.. Ott voltak a kicsinyei, kb vagy 5 en, a kutyám meg csak kiváncsiságbol megszagolta öket, és a macska ráugrott a kutya fejére és kikaparta a szemét a tacskonak, szal el kelett altatni a kutyámat:S Olyan ideg kapott el hogy légpuskával kilőttem az anyamacska szemét, utána meg szétvertem egy öntött vasrúddal... A kicsinyeit is elintéztem eltörtem a gerincüket, a többit már nem is mondom mert elég durván végeztem velük.. Lehet hogy egy elmebetegnek tartotok, de amit éreztem akkor mikor láttam hogy kikaparta a kutya szemét az a dög elkattant az agyam...
2011. jún. 24. 20:53
 76/79 anonim ***** válasza:

hallod ember, te egy büdös ge*ci vagy, téged kellene szétba*szni, csak ösztönösen viselkedett, hogy védje a kicsinyeit...

olyan kéne neked, mint ami Fűrész7 kocsis jeleneténél a volánnál ülővel történt......

megérdemelnéd

2011. aug. 4. 23:28
 77/79 anonim ***** válasza:
te mit tennél, hha egy cigány pedofil megkörnyékezné a te gyerekedet? nem hiszem h csak úgy odalöknéd neki h nesze itt van erőszakold meg...
2011. aug. 4. 23:34
 78/79 anonim válasza:
Pofátokat befogjátok!! Én senkire sem irtam semmi rosszat szal, belehet kussolni férgek!
2011. szept. 27. 19:43
 79/79 anonim ***** válasza:
Egy kutyám van régebben 4 macsekom volt:)
2011. okt. 4. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!