Kutya vagy macska?
Hogy mennyi hülye ember van a világon te jó Isten... Nekem mindkettő volt már, és minkét állatnak vannak pozitívumai,negatívumai. Emiatt kár összekapni. Ha tehetném Grizzly medvét tartanék mert az áll hozzám legközelebb, de nem erről szól a kérdés. Én mindkét állatot szeretem, de ha választanom kell akkor a kutya mellé állok. Háziasítása távolabbra nyúlik vissza mint a macskáé, ezért ilyen hűséges az emberhez.
Elég ha megnézitek a lentebb linkelt filmet, ami igaz történeten alapszik. Egy macska megtenné ezt?
Hachiko: A Dog's Story
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-11 19:51
Ez hatalmas hazugság, 2 hétig nem voltunk itthon, szegény cicusok nem kaptak semmi ételt tőlünk, de amint beléptünk az ajtón ők ott ültek a tornácon. Bunkó állat vagy, mint a kutyák. Minden cicást felpontozok, minden kutyást le, a mindkettősök pedig féligek. Ebből le lehet szűrni hogy cicás vagyok!!!
A válasz megírásának időpontja: 07-14 15:45
Hallod, te egy jó nagy büdös paraszt lehetsz... Az egy dolog, hogy cicás vagyok, nem azért szóllak le, de én akármennyire nem szeretem a kutyákat, meg se merném rúgni, mert tudom, hogy eléggé nagy lelkiismeretfurdalásom lenne... :@ Én inkább téged rugdosnálak szét, és téged intéztetnélek el egy-két szép veszett kutyussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!