Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya vagy macska?

Kutya vagy macska?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim válasza:
56%
inkább kutya, mert macska sokkal több betegséget terjeszt.. gondolj bele mindig nyalogatja magat.. es te utana megsimogatod.. kutyat legalabb tobbet lehet furdetni meg az hallgat az emberre nem szuletik neki mindig kölyke és meg is tud védeni esetleg.. meg a macska egy alattomos állat.. utalom.. le onteni egy vodor vizzel..meg kicsi addig aranyos de utana.. fuj..
2009. aug. 24. 14:24
 32/79 anonim válasza:
28%
Inkább kutya!
2009. szept. 4. 18:41
 33/79 anonim ***** válasza:
58%
A kutya sem azért szeret mert csak ugy vagy!!! Ugyan azt adod egy kutyának mint egy macskának, szeretet, ételt és törödést, tehát ezért szeretnek ők is!! Hülyyeséget ne írjál már! És ha ezt vesszük a kutya ilyen szempontból többet ad vissza mint egy macska! És az h megfogja az egeret... nállunk az nincsen ezért nem fogok macskát tartani hogy a hasznot nézzem belőle! KUTYA párti vagyok és nem gyenge a személyiségem, neked gyenge hogy ezt így kijelentetted utálod a kutyákat, talán mert esetleg volt velük rossz tapasztalatod, és parálsz a kutyáktól. Hasznos a macska mert megfogja az egeret. Hasznos a kutya mert megvédi a házad és ha kell az életed is!! Csakis kutya!! (volt macskám mielött valaki háborogna)
2009. szept. 17. 12:56
 34/79 anonim ***** válasza:
48%
kutya
2009. okt. 13. 14:26
 35/79 anonim ***** válasza:
60%
kutya egyértelmüen
2009. okt. 14. 15:15
 36/79 anonim válasza:
83%
macska
2009. okt. 24. 20:10
 37/79 anonim ***** válasza:
48%

kutya

a macska azért szeretmert eteted

amikor éhes mért megy oda dorombolni meg minden hogy ő hogy zeret, teletömted xD:D:P:) akkor meg húz el a francba:S :D

a kutya meg nem olyan

mondjuk am nincs bajom a cicákkal

van azomis:D

de Candy-t jobba szeretem :D :) :P :L:D:):):):)99

2010. jan. 11. 19:51
 38/79 anonim ***** válasza:
62%

Ja meg a macseb téleg xd:P:DigenXD:P:D

utsóvok:D

2010. jan. 11. 19:52
 39/79 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 2009-09-17 12:56

Dehogynem (: Lenyalja a koszt a talpadról ha szépen nézel rá. Az állatvilág szégyenei..

Én inkább az ember szolgálójának, mint legjobb barátjának mondanám.

2010. jan. 11. 22:15
 40/79 anonim ***** válasza:
86%
Az én macskáim hűségesek. Most komolyan. Jól bánok velük és hálásak érte és nem csak mert dorombolnak, hanem pl. engem főleg az egyik a kettő közül mindig elkísér a sarokig reggelente suliba menet. Alig bírom lerázni. :D De volt rá példa, hogy a másik akire alig jellemző követett engem zuhogó esőbe én meg csodálkoztam, h mikor megláttam és megálltam leült elém és csak nézett rám azzal a két gyönyörű szemével az eső meg csak zuhogott. Vissza kellett kísérnem. :D Én imádom a macskáimat, nem is tudom h lennék meg nélkülük.
2010. jan. 19. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!