Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya vagy macska?

Kutya vagy macska?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
16%
kérdés feltevő!! Mi az hogy a kutyásoknak gyenge a személyisége?? Pontozz le nem érdekel nekem kutyám van rühellem a macskákat mert mikor kicsi voltam a kertben hagytak a mamáméknál és a rohadt macska majdnem kikaparta a szemem!:@ Nekem kutyám van, folyton odajön elém ha hazaérek, okos, szeretnivaló!! Bennt alszik velem, reggel ő ébreszt, és én nagyon szeretem! Régen macskám is VOLT de elajándékoztam mert nem bírtam vele. Folyton mindent összekarmolt. És egyáltalán NEM GYENGE A SZEMÉLYISÉGEM. Attól mert valaki szereti ha egy állat ragaszkodó, attól még nem lesz gyenge a személyisége. A kutyák ragaszkodóak, gondoskodóak, hűségesek a gazdájukhoz és feltétel nélkül szeretik. A macska ezzel szemben milyen?! Csak azért megy az öledbe hogy egy kicsit meggyúrd a hátát aztán le is szar téged, megy a dolgára. Pontozz le nyugodtan, k***vára lesz*rom :'DD És azokat a balfékokat is lesz*rom akik lepontoznak mert megmondtam a tutit :'DD Annyira szánalmas tudom előre ^^
2010. aug. 2. 13:05
 62/79 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem igaz, engem 4 évesen majdnem szétmarcangolt egy nálam sokkal nagyobb kutya. A gazdája hiába szólt neki, a szüleim is mindent megtettek,hogy hagyjon,de a hülye kutya nem engedett.A lábamon még mindig látszik a harapások nyoma. Egy macska megtenné ezt? Szerintem a cicák sokkal jobbak.
2010. aug. 2. 15:29
 63/79 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 03-27 14:41

Szívemből szóltál (:

2010. aug. 7. 20:14
 64/79 anonim válasza:
49%
kutya
2010. aug. 12. 14:42
 65/79 anonim válasza:
100%

én mind2-őt szeretem.

de inkább macska.inteligensebb,nyugodtabb,már a látványa is lenyügöző*.*<3

2010. aug. 13. 09:25
 66/79 anonim ***** válasza:
46%

Kutya

de mind kettőt nagyon szeretem!! :)

2010. aug. 21. 17:27
 67/79 Gringabringa ***** válasza:
Én ha hazamegyek, a macska fut elém az ajtóban, örül nekem, éjjel velem alszik, szeret úgy, mint bármelyik kutya. Amit a kutyások kifogásolnak, az az, hogy a macska önálló személyiség és nem falkaállat, ezért neki nem az az elsődleges, hogy "kielégítse" a gazdi kívánságait, hanem vannak sajátjai is. Ezért nem kéne a kutya alá sorolni. A kutyának te a "gazdája, ura" vagy,a macska viszont egyenrangú félnek tartja magát. Ez baj?
2010. okt. 8. 09:49
 68/79 anonim ***** válasza:
46%
Én inkább kutyás vagyok.
2010. okt. 20. 08:17
 69/79 anonim válasza:
100%
MATSKA FREVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
2011. febr. 7. 16:39
 70/79 anonim válasza:
100%
illetve foooooooooooooooooooooorever.
2011. febr. 7. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!