Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya vagy macska?

Kutya vagy macska?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
47%
Akik lepontoztak, mert szerintem a macska a leghaszontalanabb állat a Földön, azoknak nem volt még kutyájuk, vagy volt csak nem jól nevelt!!!
2009. jún. 11. 16:14
 22/79 anonim ***** válasza:
72%

kedves "leghaszontalanabb állat a földön a macska" válaszoló!

azt megkérdezhetném hogy volt-e már macskád? hmm? és akkor is ezt mondanád ha egerek lepnék el a lakást? a macska megfogja az egeret ezért igen hasznos állat! és aranyos! nem értem mi a bajod velük! ha meg ennyire pihent az agyad akkor tudom sajnálni!

a kérdésre: mindkettő! én macskapárti vagyok de a kutyákat is jónak találom:)

2009. jún. 11. 21:10
 23/79 anonim ***** válasza:
84%
persze hogy nem haszontalan a macska. meg a kutya sem. és nem is mindenből csak a hasznot kell lesni. egy aranyhal ami egész nap sziesztázgat az akváriumban még az sem haszontalan. ha értelmét látja a gazdája annak hogy eltartsa az állatot, akkor már biztos hogy nem haszontalan. aki meg nem látja értelmét, az ne tartsa az állatot.
2009. jún. 12. 05:41
 24/79 anonim ***** válasza:
69%

Annyira imádom, amikor kutyatartók, akiknek még soha életükben nem volt macskájuk, azok így leszólják őket. Valóban, egy macska szeretetéért meg kell dolgozni, az nem szeret és nem kötődik érted csak azért, mert vagy - a kutya igen. A macska számomra olyan, mint egy felnőtt ember, mert az életét a saját akarata szerint éli, nem a gazdája parancsai szerint. Aki ezt nem tudja értékelni felnőtt ember létére, az elég irigy, és éretlen.

Nem azt mondom, hogy szeretni kell a macskákat, de könyörgöm, ne mondjunk valamiről véleményt úgy, hogy azt se tudjuk melyik az eleje, meg a hátulja. Ezek a válaszolók gondolom arra számítottak a macskákkal is, hogy nna majd ez engem szeretni fog, csak azért, mert a gazdája vagyok. A macskával is kell foglalkozni, játszani, és szeretni. A mi macskánk pedig nem volt haszontalan, mert miután kölykei lettek, akkortól folyamatosan hordta haza az egereket, cickányokat, volt, hogy verebet is, pedig már megesett hogy a kicsinyei felnőttek. Akkor nekünk hozta haza az egeret és letette elénk.

Egyébként én a macskákat jobban szeretem, de a kutyákat is szeretem!

2009. jún. 12. 07:00
 25/79 anonim ***** válasza:
57%
medve
2009. jún. 16. 12:12
 26/79 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettőhöz sok-sok türelem kell, ha ez megvan tessék választani. Nem tudom hol élsz, ha házban OK, de ha társasház lakásában saját udvar nélkül én nem javasolnám egyiket sem. Amíg nem lett házam, nem volt egyik sem, most van udvar is, kutya is macska is. Lakásban végül gyötrelem a gazdinak is és az állatkának is. Gondolj bele ha el kell menned majd valahova 1-2 napra...
2009. jún. 16. 23:06
 27/79 anonim ***** válasza:
24%

Egyértelműen kutya! mert:

-hűséges

-nem alszik napi 18 órát

-lehet vele sétálni, kirándulni

-örömed van abban hogy taníthatod meg minden

-szinte olyan mint egy gyerek

-nem "hazudik"

-imádni való

A macska meg:

-büdös : D

-18 órát alszik egy nap

-csak alszik meg eszik

-kirándulni lehet vele? nem!

-borzasztó bukók

-egoisták

-semmit nem lehet velük csinálni, csak szobanövények

-büdösek!!

: D most igy ez jutott eszembe

jah és aki macska b.zi az nem akar nagy felelőséget vállalni egy kiskutya iránt akit felnevelni szinte olyan mint egy embergyereket.

2009. júl. 19. 23:12
 28/79 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 06-12 07:00

Ez nagyon tetszett (:

Én maximálisan cicapárti vagyok, gyűlölöm a kutyákat.

2009. júl. 20. 01:59
 29/79 anonim ***** válasza:
50%

peff...hát igen, a kutya annak jó aki foglalkozni és gondoskodni akar egész életben.Nem annak akinek elég ha néha ott terem az ölében egy Brr hangot kiadó izé, ami egoista: D D D D D D D D

ezvan, pontozz le! leszrom!

2009. júl. 27. 01:00
 30/79 A kérdező kommentje:
A kutya annak jó, akinek gyenge a személyisége. Gondolom te is tudod, hogy annak van macskája, akinek erős a személyisége, akinek pedig nem, annak marad a kutya. Te vagy rá az élő példa (:
2009. júl. 27. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!