Kutya vagy macska?
kedves "leghaszontalanabb állat a földön a macska" válaszoló!
azt megkérdezhetném hogy volt-e már macskád? hmm? és akkor is ezt mondanád ha egerek lepnék el a lakást? a macska megfogja az egeret ezért igen hasznos állat! és aranyos! nem értem mi a bajod velük! ha meg ennyire pihent az agyad akkor tudom sajnálni!
a kérdésre: mindkettő! én macskapárti vagyok de a kutyákat is jónak találom:)
Annyira imádom, amikor kutyatartók, akiknek még soha életükben nem volt macskájuk, azok így leszólják őket. Valóban, egy macska szeretetéért meg kell dolgozni, az nem szeret és nem kötődik érted csak azért, mert vagy - a kutya igen. A macska számomra olyan, mint egy felnőtt ember, mert az életét a saját akarata szerint éli, nem a gazdája parancsai szerint. Aki ezt nem tudja értékelni felnőtt ember létére, az elég irigy, és éretlen.
Nem azt mondom, hogy szeretni kell a macskákat, de könyörgöm, ne mondjunk valamiről véleményt úgy, hogy azt se tudjuk melyik az eleje, meg a hátulja. Ezek a válaszolók gondolom arra számítottak a macskákkal is, hogy nna majd ez engem szeretni fog, csak azért, mert a gazdája vagyok. A macskával is kell foglalkozni, játszani, és szeretni. A mi macskánk pedig nem volt haszontalan, mert miután kölykei lettek, akkortól folyamatosan hordta haza az egereket, cickányokat, volt, hogy verebet is, pedig már megesett hogy a kicsinyei felnőttek. Akkor nekünk hozta haza az egeret és letette elénk.
Egyébként én a macskákat jobban szeretem, de a kutyákat is szeretem!
Egyértelműen kutya! mert:
-hűséges
-nem alszik napi 18 órát
-lehet vele sétálni, kirándulni
-örömed van abban hogy taníthatod meg minden
-szinte olyan mint egy gyerek
-nem "hazudik"
-imádni való
A macska meg:
-büdös : D
-18 órát alszik egy nap
-csak alszik meg eszik
-kirándulni lehet vele? nem!
-borzasztó bukók
-egoisták
-semmit nem lehet velük csinálni, csak szobanövények
-büdösek!!
: D most igy ez jutott eszembe
jah és aki macska b.zi az nem akar nagy felelőséget vállalni egy kiskutya iránt akit felnevelni szinte olyan mint egy embergyereket.
A válasz megírásának időpontja: 06-12 07:00
Ez nagyon tetszett (:
Én maximálisan cicapárti vagyok, gyűlölöm a kutyákat.
peff...hát igen, a kutya annak jó aki foglalkozni és gondoskodni akar egész életben.Nem annak akinek elég ha néha ott terem az ölében egy Brr hangot kiadó izé, ami egoista: D D D D D D D D
ezvan, pontozz le! leszrom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!