Miért van az, hogy a tv-ben reklámozott kutya/macska kajákat a legtöbb ember rossznak találja és egészségtelennek kedvencére nézve?
nekem kutyám van és tenyész táppal etetem és nagyon szereti
bocsi h ilyet mondok de nem véletletnenul van tenyésztáp
de nem olyanra gondolok amből 2 g 200ft hanem
én 7000ft-ér veszek neki 15kg-t egy hónapra
ha megkérhetlek számond ki h te menyit költesz ételre neki és hasonlisd össze az eredményt
de téleg gondolj bele nem véletlenul van tenyésztáp
is merek valakit akinek egy yorkia van és éven te egyszer veszneki kaját mert elég a 15kg
szóval szerintem télleg gondold meg
menyit éljen a kedvencsed?
Írod, hogy házi koszttal is etetsz és gondolom nemcsak száraz tápot veszel, hanem húskonzervet is nekik.
De vannak akik csak és kizárólag száraz tápon kénytelenek vegetálni....na nekik nem szép a szőrük...
Jól csinálod, csak nem értem mit nem értesz.
Hosszú távon...
Az én cicám 9 éves múlt, ahonnét kaptam ott már whiskas juniorral etették, úgyhogy semmi mást nem is eszik meg csak ezeket a kajákat. Szerintem a konzervek talán nem is annyira károsak, inkább az olcsó száraz tápok. Azok tönkre teszik a cica veséjét, ami amúgy is idősebb korban általában problémát szokott okozni. Én konzervet + idős cicáknak való Hill's szárazzal etetem most. Szeretném ha házi kajákat is enne de a rántott csirkemell sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!