SOS! Most mit csináljak? SOS!
Figyelt kérdés
Most értem haza, és észrevettem a szobámba az ágyam melletti falnak a felső sarkától kb 30cm-rel alacsonyabban 2 nagy pókot. Már most remegek és bőgök. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz akkor, ha megmozdul az egyik és miatta a másik leesik vagy elmászik. Archan fóbiás vagyok, tehát nincs sok esélyem ellenük. Egyedül vagyok itthon, szomszédba pedig egy idős néni lakik.
Nem tudom, hogy most mit csináljak. A porszívóra gondoltam, de az a baj, hogyha az egyiket be akarom szippantani akkor a másik meg elmászna közbe.
VALAKI SEGÍTSEN!!!!!:(
2011. máj. 17. 22:53
21/29 anonim válasza:
Hát szerintem meg balf@sz vagy kérdező, és ennyi... Ekkora hisztit levágni 2 pók miatt... A tehén körberöhög a seggével. -.-
22/29 anonim válasza:
:DDDDDDDD
szerencsére életben maradtál,happy end
23/29 anonim válasza:
A porszívó zsák eldobható? Igaz ki nem tud mászni ,de benne van :(
24/29 anonim válasza:
Könnyen meggyógyulnál,ha lenne melletted egy tökös pasi:ilyen hisztinél kapnál két nyakast terápiaképpen,pár nap múlva jobban félnél a dádától,mint a póktól.
25/29 anonim válasza:
Most meg mi a fa szomnak kell leugatni a kérdezőt? -.- Biztosan nektek is van olyan dolog, amitől irtóztok. Bunkók.
26/29 anonim válasza:
Egyetértek az utsóval.. Én is nagyon félek a pókoktól (igaz más állattól sem - például patkányt tartok) és undorodom tőlük. Nem tehetek róla. Örülök hogy sikerült megszabadulnod tőlük!! :)
27/29 anonim válasza:
De,tehetsz róla.
Dédelgeted a kis fóbiádat,pedig már nyoma sem lenne,ha szakorvoshoz fordultál volna.
Nem szégyen ám pszichiáterhez járni!
28/29 anonim válasza:
Ennyi erővel mindenkinek kéne pszihiáterhez járni, nem? Aki tériszonyos, aki fél/undorodik a halottaktól, aki a patkányoktól fél, aki a pókoktól fél vagy aki bármitől is fél. Szerintem 10ből 9 ember járna akkor.. Nem értem miért kell leoltani -.-"
29/29 anonim válasza:
Na meg remélem te is félsz valamitől és akkor jól lehurrognak. Na meg menj dilidokihoz (ja amúgy ha egyáltalán meg tudod fizetni)... Bár inkább bunkóság ellen kellene kúráltatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!