Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS! Most mit csináljak? SOS!

SOS! Most mit csináljak? SOS!

Figyelt kérdés

Most értem haza, és észrevettem a szobámba az ágyam melletti falnak a felső sarkától kb 30cm-rel alacsonyabban 2 nagy pókot. Már most remegek és bőgök. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz akkor, ha megmozdul az egyik és miatta a másik leesik vagy elmászik. Archan fóbiás vagyok, tehát nincs sok esélyem ellenük. Egyedül vagyok itthon, szomszédba pedig egy idős néni lakik.

Nem tudom, hogy most mit csináljak. A porszívóra gondoltam, de az a baj, hogyha az egyiket be akarom szippantani akkor a másik meg elmászna közbe.

VALAKI SEGÍTSEN!!!!!:(

2011. máj. 17. 22:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
17%
Hát szerintem meg balf@sz vagy kérdező, és ennyi... Ekkora hisztit levágni 2 pók miatt... A tehén körberöhög a seggével. -.-
2011. máj. 18. 00:04
 22/29 anonim ***** válasza:
44%

:DDDDDDDD

szerencsére életben maradtál,happy end

2011. máj. 18. 00:24
 23/29 anonim ***** válasza:
90%
A porszívó zsák eldobható? Igaz ki nem tud mászni ,de benne van :(
2011. máj. 18. 09:45
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Könnyen meggyógyulnál,ha lenne melletted egy tökös pasi:ilyen hisztinél kapnál két nyakast terápiaképpen,pár nap múlva jobban félnél a dádától,mint a póktól.
2011. máj. 18. 13:32
 25/29 anonim ***** válasza:
64%
Most meg mi a fa szomnak kell leugatni a kérdezőt? -.- Biztosan nektek is van olyan dolog, amitől irtóztok. Bunkók.
2011. máj. 18. 14:10
 26/29 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek az utsóval.. Én is nagyon félek a pókoktól (igaz más állattól sem - például patkányt tartok) és undorodom tőlük. Nem tehetek róla. Örülök hogy sikerült megszabadulnod tőlük!! :)
2011. máj. 18. 15:39
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

De,tehetsz róla.

Dédelgeted a kis fóbiádat,pedig már nyoma sem lenne,ha szakorvoshoz fordultál volna.

Nem szégyen ám pszichiáterhez járni!

2011. máj. 18. 16:22
 28/29 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel mindenkinek kéne pszihiáterhez járni, nem? Aki tériszonyos, aki fél/undorodik a halottaktól, aki a patkányoktól fél, aki a pókoktól fél vagy aki bármitől is fél. Szerintem 10ből 9 ember járna akkor.. Nem értem miért kell leoltani -.-"
2011. máj. 19. 11:53
 29/29 anonim ***** válasza:
50%
Na meg remélem te is félsz valamitől és akkor jól lehurrognak. Na meg menj dilidokihoz (ja amúgy ha egyáltalán meg tudod fizetni)... Bár inkább bunkóság ellen kellene kúráltatni.
2011. máj. 19. 11:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!