SOS! Most mit csináljak? SOS!
Most értem haza, és észrevettem a szobámba az ágyam melletti falnak a felső sarkától kb 30cm-rel alacsonyabban 2 nagy pókot. Már most remegek és bőgök. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz akkor, ha megmozdul az egyik és miatta a másik leesik vagy elmászik. Archan fóbiás vagyok, tehát nincs sok esélyem ellenük. Egyedül vagyok itthon, szomszédba pedig egy idős néni lakik.
Nem tudom, hogy most mit csináljak. A porszívóra gondoltam, de az a baj, hogyha az egyiket be akarom szippantani akkor a másik meg elmászna közbe.
VALAKI SEGÍTSEN!!!!!:(
Na az egyiket sikerült beporszívóznom, de sajnos a másik elmászott a konnektorhoz ami közvetlen az ágyamnál van a szélén oda meg nem ér el rendesen a porszívóm. Lehet, hogy az lesz, hogy átmegyek a szomszédom szomszédjához, hogy üsse le vagy tegye ki.
Amikor elkezdett mászni annyira kirázott a hideg, hogy még a porszívócső is kiesett a kezemből.
Szegénykém... ne add fel, legyilkolod azt a másikat is ;)
én a békáktól félek ennyire... tegnap este is sírógörcsöt kaptam a ház előtt...vagy 15 percig nem mertem egy lépést se mozdulni... :( :/
Bocs hogy ezt mondom,de mielőbb keress fel egy pszichiátert,nem könnyű ilyen szintű fóbiával együtt élni.
A pókok teljesen ártalmatlanok,nem tudnak vagy akarnak bántani,hasznosak és szórakoztató kis fickók.
Nálam is vannak,de én hagyom őket,sok rovartól megszabadítanak és jó fejek.Néha szemétkedek velük:hozzáérek a kis lábukhoz az ujjammal és nézem,mit reagálnak.Általában felháborodva eltotyognak.Elnézegetem a vadászatukat,ahogy a hálójukat szövik,ügyes kis prücskök.
Tudom, hogy kéne valamiféle orvosi segítség, csak nem merek elmenni mert tisztába vagyok vele, hogy ott is az lesz a "kúra" végén, hogy meg kell fogni egyet. Ez meg nekem nem megy.
Amúgy nagy nehezen sikerült a másik pókot is beszippantani, de elég körülményes volt.
Jó éjszakát mindenkinek és köszönöm a válaszokat!:)
Örülök, hogy megoldódott :D Én is félek a pókoktól
(asszem) harmadik válaszoló voltam
Bocs, azt már nem láttam, hogy a másodikat is beszívattad :D
Akkor nem írtam volna.
Uccsó :)
Gondolj arra,hogy ezek a számodra visszataszító kis teremtmények megfogják azokat a rovarokat,amik akár súlyos betegséggel is megfertőzhetnek,lásd pl.szúnyog.
Arról meg nem tehetnek szegények,hogy sokak számára csúnyák,ettől még nekik is joguk van élni.Nekik is csak egy nyomorult kis életük van,gusztustalan önzés azért elvenni,mert számodra ijesztőek.Ők is csak élni szeretnének,semmi mást.Még bántani sem akarnak.
Egyébként az állapotod leírásod alapján elég súlyos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!