Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Megszokott rendelő, új inkompe...

Megszokott rendelő, új inkompetens állatorvos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, szóval tldr:

Inkompetens új állatorvos van egy rendelőben amit szeretek, fogalma sincs semmiről, elegem van.

Bővebben: Évek óta ugyan abba a rendelőbe járok, több állattal, több orvos van, mindenkivel elégedett voltam eddig, az asszisztensek is nagyon profik. Figyelmes mindenki, mindig megkaptuk a pontos diagnózist, jól bánnak az állatokkal. De nemrég jött egy új frissen végzett állatorvos. Minden tisztelettel mondom, teljesen inkompetens, alkalmatlan az egészre.

Első alkalommal állt a macska felett, megnézegette, majd (gondolom zavarában) nevetgélve mondogatta, hogy “nem tudom, jaj hát nem is tudom mi lehet a gond.” Az asszisztensre nézett, aki utalgatott, hogy mit lehetne csinálni, ő meg csak hümmögött. Már nem tudtam mit mondjak, végül átment a másik orvoshoz tippet kérni, aki segített, egyből tudta mi legyen. Máskor vissza mentünk, és kb ugyan ez történt, ő nem tudja mi legyen, és csak bámult. Elnézte a gyógyszer adagolást (asszisztense segített neki kiszámolni) és mindig nevetgél, hogy nem emlékszik/nem tudja stb. Tényleg mindenben segítség kell neki, alap vizsgálatokat nem tud normálisan megcsinálni, az asszisztensei mentik meg. Volt, hogy mondott egy tervet, átjött a szokásos állatorvosunk, és teljesen az ellentétét mondta, látszott, hogy nem érti, hogy mondhatott akkora hülyesegeket. Egyik alkalommal amikor visszatérő problémával érkeztem, finoman céloztam rá, hogy a másik orvossal már többször konzultáltunk, örülnék, ha most is tudnék vele beszélni. Szerencsére vette a lapot az asszisztense (megintcsak).

Mint mondtam, szeretem a rendelőt, mindennel elégedett voltam eddig. De ez így tarthatatlan. Nem azért megyek és fizetek nem keveset, hogy megmondja, hogy nem tudja, meg ki kelljen harcolni, hogy lássa az állatot épkézláb szakember. Nem akarok bunkó lenni vele, mert az se akarom, hogy emiatt másképp bánjanak az állatokkal, mert nem tehetnek róla.

Nem tudok konkrét orvoshoz bejeletkezni, mert hiába mondom, hogy az xy-hoz szeretném az időpontot, ez a problémás orvos mindig ott van, és véletlenszerűen valamennyi esetet ő kap. Félek, hogy valami komolyabbat hibázik, esetleg nem derül ki valami időben, felesleges köröket futtat velem, stb.

Köszönöm, ha elolvastad. Mit lehetne tenni?

ma 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak 2 opció van: vagy rendelőt váltasz vagy megmondod hogy te csak is xy-hoz vagy hajlandó jönni, ha nem akkor eljössz
ma 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Menj at mashova. Teljesen felesleges volt ez a rizsa, ha nem vagy elegedett az orvossal,nem tudod magad masikhoz kerni, akkor el kell innen menni. Tokmindegy mennyire szep a rendelo, az eszkozok onmagaban nem mentik meg a macskad, kene hozza egy normalis allatorvos is.
ma 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Félve kérdezem, hogy kecskeméti ez a rendelő?
ma 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Én nem rendelőbe járok, hanem állatorvoshoz. Nekem nem bevált helyem van, hanem bevált orvosom! Te is ragaszkodj a jóhoz. A konkrét orvoshoz kérj időpontot mindig!
ma 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!