Van valami hír arról, hogy az Apple által a számlákról jogtalaul levont, egy időre ellopott összegek miatt az EU megbünteti a vállalatot?
Lett következménye. Az hogy másodszor is megtörtént. Az amerikai vállalatokból az EU sok pénzt ki tudna húzni és ez alapján amit műveltek jogosan.
Azt nem nevezném kártalanításnak hogy visszautalták a pénzeket. Egy ideig ültek az eltulajdonított pénzeken. Minimum hogy az érintetteknek kártérítést fizessenek.
Minek ehhez EU?
Az érintettek pereljék a céget. Összefogva. Együtt.
Pertársaság.
"Az amerikai vállalatokból az EU sok pénzt ki tudna húzni és ez alapján amit műveltek jogosan."
El vagy tévedve az erőviszonyokkal kiscsikó. Ebben az összehasonlításban az erősebb kutya aki b*szik azok az amerikai vállalatok, nem az EU.
"a stílusod és a szellemi színvonalad is mutatja, de azért megpróbálkoznék fényt gyújtani az íccakába..."
A hatos és hetes válaszok írója! Ez alapján semmivel sem vagy jobb. Gratulálok. Legközelebb inkább ne kritizáld a másik stílusát és szellemi szintjét, ha a tiéd olyan, aminek most jól előadtad. Mert csak lentről szólsz fölfelé és még csak észre sem veszed.
Megértem, hogy szerelmes vagy az Apple készülékeidbe és most úgy érezted hogy személyesen meg lettél szólítva és hogy jól meg kell védened a kedvenc márkádat és most úgy érzed, jól megmondtad. Ez már csak így működik. Jelentve.
A kérdés nem Apple fikázós, mert jogos. Több alkalommal megtörtént eset.
A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat.
"Már bocs, de ki is adta meg az Apple-nek a banki adatait?"
Nem mi vagyunk a hibásak, mert megadjuk a fizetési adatainkat a cégeknek. Ez olyan, mint az áldozathibáztatás.
"Az érintettek pereljék a céget. Összefogva. Együtt."
Ez egy jó javaslat de ennek Európában nem nagy hagyománya van.
"Megértem, hogy szerelmes vagy az Apple készülékeidbe és most úgy érezted hogy személyesen meg lettél szólítva és hogy jól meg kell védened a kedvenc márkádat és most úgy érzed, jól megmondtad. Ez már csak így működik. Jelentve."
Ez félre ment öcskösöm. Soha nem volt Apple készülékem, nem is vennék ilyen túlárazott konzumidióta szart. Persze aki esküszik rá hogy neki professzionális használatra jobb mint az MS és tellik rá plusz pénzt is hoz vissza neki, nem csak visz, az vegye, de amúgy totál nem éri meg.
Ettől függetlenül továbbra is fenntartom, hogy szerintem az Apple-nek sokkal nagyobb lobbiereje van a világban mint az Európai Uniónak.
6-os vagyok. 6-os és ez a (8-as) válaszon kivül mást nem írtam, ne vegzáljatok más baromsága miatt!
A kérdésemre nem kaptam választ: miért csak magyarországon lett ebből probléma?
Amikor kiborult a szaros vödör, akkor miért kussoltak a bankok? Miért kellett az MNB-nek dörgedelmes, nyilvános körlevelet kiküldenie!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!