Tudok vásárolni AppleCare+-t a Macbookomra, ha a régiót megváltoztatom az eszközön?
Figyelt kérdés
Adott egy Macbook Air, melyet pár hete vettem németben és szeretnék rá venni 3 éves AppleCare+-t. Az iPhoneom Amerikából van, arra kint kötöttem biztosítást, de arra gondoltam, hogy ha amerikai régióra állítanám mind a két eszközt, akkor telefonról engedné a vásárlást a Macbookra? Felhozza az ApplePayt, de nem mertem még kipróbálni, nehogy levonja az összeget és a szerződést ne tudjam megkötni a régió különbség miatt. Olcsóbb, mint a német AppleCare+, illetve Magyarországon használnám az eszközöket. Valakinek volt már ilyennel tapasztalata?okt. 13. 17:55
1/2 anonim válasza:
Olvasd el a hivatalos leírásokat, különösen a korlátozásokat. Nem venném biztosra, hogy az amerikai care érvényes lesz Magyarországon, ha életvitelszerűen itt élsz. Esetleg az ügyfélszolgálatukat is érdemes lehet megkérdezni róla.
Streaming és egyéb szolgáltatásoknál azt is nézni szokták, hogy van-e az adott országban lakcímed, érvényes bankkártyád és csak azzal hagynak vásárolni.
2/2 fmaxy válasza:
hardveraprón foglalkoznak ezzel páran. Az értékelésüket azért olvasd el előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!