SOS! Most mit csináljak? SOS!
Figyelt kérdés
Most értem haza, és észrevettem a szobámba az ágyam melletti falnak a felső sarkától kb 30cm-rel alacsonyabban 2 nagy pókot. Már most remegek és bőgök. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz akkor, ha megmozdul az egyik és miatta a másik leesik vagy elmászik. Archan fóbiás vagyok, tehát nincs sok esélyem ellenük. Egyedül vagyok itthon, szomszédba pedig egy idős néni lakik.
Nem tudom, hogy most mit csináljak. A porszívóra gondoltam, de az a baj, hogyha az egyiket be akarom szippantani akkor a másik meg elmászna közbe.
VALAKI SEGÍTSEN!!!!!:(
2011. máj. 17. 22:53
1/29 anonim válasza:
hát ha nem mered őket megfogni marad a porszító.. vagy a nagyon véglet hogy csapd le őket fagy fújd le őket valamivel
2/29 anonim válasza:
Szerintem a porszívóval tudsz olyan gyors lenni, hogy a másik se másszon el. Drukkolok!
3/29 anonim válasza:
Szerintem is porszívózd fel őket. Majd írd meg mi trötént!
4/29 A kérdező kommentje:
A papucs meg az ilyenek szóba se jöhetnek. Minimum 3 méter távolságot tartok minden póktól. Megpróbálom a porszívóval, bár már most remeg a kezem:(
2011. máj. 17. 23:00
5/29 anonim válasza:
Ne ess kétségbe! Vedd a porszívót és szívd fel őket. Ha viszonylag közel vannak egymáshoz és a porszívódnak elég erős a szívóereje, akkor akár még egyszerre is felszívhatod őket. Próbálj meg nyugodt maradni, de a lefújást nem ajánlom, mert attól elkezdhetnek mászni...
6/29 anonim válasza:
Nyugi! Szívd be őket simán porszívóval. Megértelek, én is irtózom tőlük.
7/29 anonim válasza:
Nem félnek a porszívótól, boldogan a helyükön maradnak, amíg becélzod őket. Tapasztalat :)
8/29 anonim válasza:
Én a darazsaktól rettegek ugyan ennyire...Anno egy amikor berepült addig fújtam hajlakkal,még odaragadt,másnap alig bírtuk lekaparni a falról úgy rákövült....
10/29 anonim válasza:
Szegényke. Én is nagyon félek tőlük. Sztem is porszívó. Írd le mi lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!