Szerintetek anyukám nagyon megharagudna?
Figyelt kérdés
Hogy tudjon anyukám spórolni vettem ledes izzót a tyúk ólba mert az szinte semmit nem fogyaszt de azt hallotam hogy a tyúkoknak más a szeműk és lehet megvakulnak a ledtől!
Szerintetek is így lessz?
Anyám nagyon meg fog utálni?
2011. febr. 5. 19:01
11/30 anonim válasza:
Minek a tyúkólba világítás? Komolyan kérdezem.
12/30 A kérdező kommentje:
Villágítani azért kell hogy télen is toljanak tojást!
2011. febr. 5. 19:19
13/30 anonim válasza:
Kérlek, mondd, hogy ez nem komoly. Szeretnék ilyen problémákat.
14/30 A kérdező kommentje:
Komoly!!! Vettem Led égőt és már világít a tyúk ólba minden élyszaka.
Csak azt hallotam hogy a tyúkoknak más a szeme ezért 1-2 hét után a Led izzóktól megvakulnak.
régen egy 40wattos égő volt bent de ez a Led csak 2 wattot fogyaszt azért cseréltem ki.
Nagyon nem szeretném ha megvakulnának!
2011. febr. 5. 19:25
15/30 A kérdező kommentje:
25 vak tyúkkal mit csináljunk be sem férnének most a hűtőbe!
2011. febr. 5. 19:26
16/30 anonim válasza:
lehet a led-es izzó drágább volt mint amennyit lehet az áramon spórolni rajta, nagyon egyszerű a megoldás, a led-es izzót tedd be a lakás egyik lámpájába a lámpáját meg a tyúkolba, a helyzet változatlan marad csak máshol vannak a fogyasztók.
17/30 anonim válasza:
Ha még egy nyamvadt égő is gondot okoz a tyúkólban, akkor ne tartsatok tyúkokat, hanem vegyetek tojást a boltban! Igen, megvakulnak, szólok is az állatvédőknek!
18/30 anonim válasza:
A hűtőben nem baj, ha vakok. Ott úgyis sötét van, meg ott toLniuk se kell.
19/30 anonim válasza:
Úr isten de nagy probléma, vakon nem pusztulnak el hacsak meg nem találják a darát, ha meg levágjátok őket akkor meg mit számít hogy látnak vagy nem
20/30 A kérdező kommentje:
Ne hülyéskedjetek már!
Nem levágni tartjuk őket
Akkor igaz hogy megvakulnak a ledtől? ti ezt honnan tudjátok én próbáltam mindent végignézni a neten de nem találtam róla semmit hogy tényleg megvakulnának e.
2011. febr. 5. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!