Anyukám letépte egy légy szárnyait, meg véletlen az egyik lábát. A rovarok (legyek) éreznek fájdalmat?
Könyörögtem anyunak, hogy ne kínozza a legyet, de csak nevetett rajta, meg mutogatta nekem.
Nagyon sajnálom szerencsétlen állatot, ő nem tehet arról, hogy röpdösött. Anyut ez zavarta. :(
Mennyire szenvedett ettől szerencsétlen állat? Éreznek fájdalmat a legyek?
és a Szúnyogokat se csapjátok le nekik is fáj...
Neeem??? Akkor haggyam, hadd csípjenek halálra? Engem kimondottan idegesít, ha este ott zümmögnek a fejemnél. Én írtom őket, mint az állat.
anyukád, egy kéjgyilkos!
...aki előre megfontolt szándékkal, az áldozatát először drasztikusan megcsonkítva öl!
Én is sajnálom a legyeket, és ha lecsapom akkor minél gyorsabban szoktam. Miért olyan hihetetlen ez?!
Szerintem legjobb lett volna, hogy amikor anyud letépte a szárnyát, te gyorsan lecsaptad volna, és akkor 100%, hogy csak egy másodpercig érezte volna a fájdalmat... :S
15/L
de bunkó anyukád van:S:S:S:S
inkább csapja le de ne kínozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!