Lóhús. Mi a véleményetek?
Az a legundorítob dolog,mikor a lovat versenyeztetik,mindenféle díjat megnyer,míg ki nem öregszik,a gazdájának egy csomó pénzt hoz a konyhára és mi lesz a ló sorsa? Vágóhíd. Pedig vannak olyan helyek,ahol kiöregedett,megunt lovakat tartanak.Megérdemelnék a nyugdíjas éveket.Amíg versenyzik,addíg sokkal többe kerül a tartásuk,mintha szimplán csak kedvencként tartanák.
off,sorry: De mit is várunk az emberi fajtól?Ott pusztít és azt,ahol csak éri.Nem kell sok ahhoz,hogy már 1 fa se legyen a Földön,és ha nem lesznek fák,akkor mi sem leszünk!
00:02
Drága dolog?Más a kutyájára, kutyáira többet áldoz, csupán mert a KEDVENCE.
Aki több díjat is megnyer, annak meg valahol kötelessége lenne a lovat élete végéig eltartani.egyébként az ellátása nem kerül többe, mint a kis hónalj dögök havi költsége, ráadásul egy lovat nem is kell kozmetikushoz vinni.Sóherság kérdése az egész....
Szerintem undorító az édes hús és mellesleg imádom a lovakat kb. 10 éve....imádom....ismerősömék vágóra akarták adni csak azért mert nemment ki az udvarról de én addig mondtam a fülébe hogy nem ezt érdemli az a ló aki mellett felnőtt,megtanult lovagolni,az orrába kapaszkodva lógott aztán puff vágó!!! ÉS mi lett a vége? olyan gazdához került aki széna helyett lucernával etet és igenis használja a lovakat...nem ennivalónak..!!!
UNDORODOM MINDEN OLYAN EMBERI(nek nevezett)LÉNYTŐL AKI MEGESZI A LEGJOBB BARÁTJÁT,HŰSÉGES TÁRSÁT...!!!
Nem vagyok vega de csak baromfi húst eszek...
Volt egyszer egy disznónk betanítottam mindenre minden etetéskor kiengdtem meg minden de a családom nem enedte h 2q-ál tovább hízzon..:(Sírtam amikor megtudtam...azóta eszembe sem jutna SE MARHA,SE DISZNÓ,SE LÓ húst enni...
Elvégre egész életén át szolgál minket és amikor megunduk vágó??? undorító... hasonlókat kívánnék az olyannak aki ezt teszi az állatokkal..!!!
Elkényeztetett, hisztis kislány vagy, aki nem tud mit csinálni jó dolgában. Azért eszed meg csak a csirkét, mert megteheted. A lóhús finom, viszont a válaszod alapján te erőszakra hajlamos vagy. "hasonlókat kívánnék az olyannak aki ezt teszi az állatokkal" Mert a csirke nem állat? Herótom van azoktól, akik azért nem esznek húst, mert sajnálják az állatot.
Remélem, egyszer kollégista leszel, és március közepén, amikor megérkezik az ösztöndíj, sírva rohansz a legközelebbi kisboltba, hogy marhapárizsit vegyél.
Kercza a tapír válasza:
Igen az állatok védelme érdekében valóban
agresszív vagyok az ilyen sok bunkó paraszttal szemben akik nem értik meg hogy mindenhol csak hús hússal van állatok százait ölik le naponta és mindezt azért hogy mi jól lakjunk? pfööö.... Amúgy egy állatot sem vágnék le a csirkét is a boltból veszem és ha belegondolok hogy ez nem is olyan rég még a kés elöl meneükült inkább oda adom a kutyámnak.Ki van zárva hogy én marhapárizsit egyek... ppfuuuj.. :S a marhahús vöröshús ami nem túl egézséges 1.
2. meg a marhának a teje az értékes nem a húsa
21:23 as voltam
Kercza a tapír!
Van számodra egy hírem: egy doboz szója kb 200 ft, és akkora adag kaja kijön belőle hogy két napig eszem. Mellesleg tartalmazza az összes teljesértékű aminosavat, telített zsírsavak nélkül, de ez már más tészta. Nem a húsmentes étrend a luxus apukám, hanem a húsevés! Ez nem pénz kérdése, nem is értem miért ezt hoztad fel...
Utálsz, mert sajnálom az állatokat? Én meg téged sajnállak:)
Egy vegetáriánus
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!