Lóhús. Mi a véleményetek?
"A lóba sokkal több van."
Egyetértek. Sokkal több hús.
A marha pont ugyanúgy alázattal viseltetik az ember iránt, pont ugyanúgy tud szeretni mint egy ló. A disznó rendkívül okos állat, nagyon ragaszkodó, sőt ragaszkodóbb mint egy ló.
A tyúk... Nekem volt kiskoromban tyúkom. Nem tudott ülni és pacsit adni, de mivel csibekorától én neveltem jött utánam mint egy kutya, és nagyon élvezte ha vakargattam.
Szóval akkor miért csak a lóról kell beszélni?
Egy kicsit vega gondolkodásúnak tűnsz, de bocs, ha tévedek.
Szerintem nincs ebben semmi különös, inkább annyi, hogy sokkal igényesebb, mint a disznó ( jóllehet tartástól függ, mert ló is lehet retkes, püdös, elhanyagolt, saját trágyáját taposó, és sertést s lehet úri körülmények között tartani..), meg szerintem a húsa is egészségesebb, már csak abból kiindulva is, hogy nem eszik meg mindent, míg a sertés a sz*rt is, de hangsúlyozom: tenyésztőtől füg, mit etet az állatával.
Amin kiakadtam - innentől kezdve OFF - az az, hogy tőlünk távoli, egzotikus ( de egyben a saját nyomorában tespedő) országban arénában külön speciális látványosság, mi több: szerencsejáték a lóviadal.
Ha ennyire érzékeny vagy, nem ajánlom, hogy megnézd az ott készült felvételeket valaha is, mert egyszerűen borzalom....Bocs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!