Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy az állatokn...

Az miért van, hogy az állatoknak nem kell feneket törölni az embereknek meg igen? Fura nem? Mi erre a magyarázat?

Figyelt kérdés
okt. 20. 13:46
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%
Nekem kb. 20 éve egy idős állatorvos azt mondta, hogy ez civilizációs átok. A stressz, a megélhetési félelem befolyásolja a bélműködést. Természeti népek nem szorulnak WC papírra, az állatok pedig nem agyalnak. Ha veszélyt éreznek, az adrenalint és kortizolt kidolgozzák a menekülés, vagy a küzdelem során. Én akkor elhittem, elraktároztam az infót és azóta nem foglalkoztam vele. Akár igaz is lehet.
okt. 23. 08:23
 32/42 Tardoskedd válasza:
72%
A kérdező, ha önmaga erre nem tudja a választ, csodálkozom - hogy írni azért tud. A törlés nem elegendő. Minden nagy dolog után, egy homo sapiens alulról meg is mossa az alfelét.
okt. 23. 08:41
 33/42 Senior Séf ***** válasza:
29%
Mert az ember messze nem azt eszi, amire termett, hanem amit az élelmiszeripar (IPAR!) belediktál.
okt. 23. 18:30
 34/42 anonim ***** válasza:
53%
okt. 20. 16:10 Igen vannak de ne legyél már ilyen balfék! Azok nem kitörlik a hátsójukat hanem viszket vagy fáj és azért dörzsölik!😀
okt. 23. 19:09
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:41

🤣🤣🤣

És hogy a f@szomba mosod meg ha nem otthon vagy?

okt. 23. 19:12
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:21

Szerintem is ez a jó válasz, de mindjárt le leszünk ordítva a béka segge alá! 😀 Mondjuk engem nem zavar, de legalább a kérdésre is érkezett egy normális, nem agresszív válasz!

okt. 23. 19:17
 37/42 anonim ***** válasza:
77%

Aki guggolva wczik annak alig kell papír. Jártam arab és indiai wcben is, ők egyetlen lapkát, max 2 dbot használnak, ill. bevizezett kezüket. A szennyvízhálózat nem is bírja az európai papírmennyiséget, el is dugul azonnal ha megpróbálod :D

A másik ok a kaja. Pl. az ember emésztőrendszere nem készült fel a gluténre. Próbáld ki hogy semmi gabonaterméket se laktózt nem eszel napokig, és lám, kenődésmentes lesz azonnal a kaki! :)

okt. 24. 09:18
 38/42 A kérdező kommentje:
#30 első válasz ami akár reális magyarázat lehet. De itt meg az lenne a kérdés, az ember miért nem ilyen, miért csak az ember nem ilyen?
okt. 24. 21:42
 39/42 anonimalkoholista ***** válasza:
100%
Gondolom leginkább, mert nem feldolgozott ételt esznek az állatok, hanem amit a termeszet kitalált nekik, így a széklet állaga is megfelelő. A kutyám is amikor a megszokottól eltérőt eszik van, hogy a fűben húzza a fenekét, azzal törli.
okt. 27. 05:25
 40/42 anonim ***** válasza:
83%
38,A felegyenesedés miatt nem olyan az emberé. Kicsit átrendeződött az izomzat, stb. Mert két láb végzi a futás-járás feladatát, míg a többi emlősnél négy. Kissé beljebb került a lyuk, a teljes csípő, medence, stb átrendeződött.
okt. 27. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!