Az miért van, hogy az állatoknak nem kell feneket törölni az embereknek meg igen? Fura nem? Mi erre a magyarázat?
Figyelt kérdés
okt. 20. 13:46
1/42 anonim válasza:
2/42 anonim válasza:
Röhej, de ezen már én is gondolkoztam.
Sajnos nem tudom rá a választ.
3/42 anonim válasza:
Azért, mert mi emberek nem érjük el a saját nyelvünkkel a fenekünket.
Szívesen!
5/42 A kérdező kommentje:
#1 ez baromság. a hangja is zavaró, a jópofizó stílusa is, de abszurd is amit mond, hogy mert nagyobbak a farpofáink. Nem az lesz szaros, hanem maga a lyuk marad olyan. Egy kutyánál pedig nem, simán lakás tiszták.
okt. 20. 14:04
6/42 anonim válasza:
A videónak semmi köze a kérdés megválaszolásához. Nem a farpofádat törlöd.
7/42 anonim válasza:
5.-re. Ha ennyire tudod, akkor minek írsz kérdést róla?
8/42 anonim válasza:
4.
Oké, én is láttam már furcsaságokat, de a többség azért nem nyalja tisztára, a saját fenekét kaki után.
9/42 anonim válasza:
ma 14:07
Azért írt kérdést mert nem tudja rá a választ. Te pedig nem válaszoltál a kérdésre semmi használhatót.
10/42 anonim válasza:
A kérdést olvasva nekem is az első válaszoló által belinkelt "Tanulom magam" videó jutott eszembe. Imádom Atis tartalmait. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!