Kutya/macska felmehet az ágyba? Szavazzatok!
Semmilyen tudat nincs mögötte.
Ha ennyire tudod, hogy beírtam már - amúgy valóban - akkor tudhatnad, hogy pl utoljára, beugró melós voltam egy helyre, ahol nem tudtam semmit a tulajról. Kaptam kávét és egyből megéreztem. Kérdeztem itt bent van kutya? Ja igen. Hoppá!
Akkor milyen tudatalattiról firkálsz nekem.
Elítélem és ez nem is fog változni, akik bent tartják, alszanak az állattal. Sokan többre tartjátok őket, mint a saját hazastársatok. Undorító. Teszek rá, hogy lenulláztok, ez akkor is így van. Nyalogassa a fenekét a kutya, macska, aztán utána puszilgassátok aludjatok velük! 👏👏👏😆
Igazából az ember a kivétel a xaros hátsóval, mert nekünk vannak farpofáink. Kutyának, macskának lapos a hátulja. Nem lesz olyan, csak ha gyomorrontása van.
A kérdésre válaszolva nem. Kijárós kutyám van. Én sem fekszek utcai ruhában az ágyba.
36:
Pont azt mondja, hogy egyedül az ember segge szaros, mert a 2 lábra állás miatt nehezen tisztítható helyre került a lyuk.
Az ember sokkal undibb mint az állat (szagra is, gondoljunk csak a 4/6-osra július közepén egy kánikulai délutánon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!