Kutya/macska felmehet az ágyba? Szavazzatok!
"Direkt adok a macskáknak előjogokat, hogy a kutya tisztelje őket"
Akkor te vagy az a fajta, aki a csaladtagokat is diszkriminalna... remelem gyerekeid nincsenek, gondolom egyik lenne a budos kutya szerepben.
Nagyon szeretem az állatokat, de tudok különbséget tenni a gyerekek és az állatok között
Az a baj hogy ma már ez nem divat. Nézd meg itt is hogy le van pontozva aki nem alszik együtt a kedvencével. Máshol valaki irta is hogy az nem is szereti igazán aki nem alszik vele😄meg volt olyan kérdés is itt gyakorin hogy a párját zavarta hogy a kutya felmegy az ágyra,erre azt javasolták neki hogy dobja ki a párját 😅van baj a fejekben
Minden nagy dolog után kitörlitek a seggét az állatnak? Vagy legalább este megmossátok neki?
Ugye nem rászáradt cuccossal mászkál az ágyra, kanapéra? Ne adj isten, úgy alszik veletek!?
Az nem magyarazat, hogy úgy végzi a dolgát, hogy tiszta marad. Olyan nincs.
27
Aztán puszilgatjátok sokan.
Na ez végtelenül nem normális.
Sok családhoz járok a munkám miatt. Pont ezekért a dolog miatt, ahol az állat bent van, semmit nem fogadok el. B@sztam már rá, hogy a tiszta kávés pohár, kutya szagú volt, miközben felhajtottam a kávét. 🤮
Mondják sokan, náluk nincs ilyen. Aha! Csak szerintük! Mert megszokták már 😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!