Kutya/macska felmehet az ágyba? Szavazzatok!
Cicám van, feljöhet az ágyra.
Még én érzem magam megtisztelve, amikor nagy ritkán odakucorodik a lábamhoz estére :D
16:
Egyetértek, családtagként joguk van látni a szexet is. Nincs abban semmi szégyellni való.
10-es vagyok..
Akik lepontoztak…
Mi a franc bajotok volt a válaszommal? Nagyon érdekelne.🤨
Nálam is az van, hogy a cicák igen, a kutya nem. A megkülönböztetésnek több oka van:
1, Direkt adok a macskáknak előjogokat, hogy a kutya tisztelje őket, így érzem biztonságosnak a helyzetüket.
2, A kutya bármennyire tiszta, bármennyit fürdetem, van egy kutyaszaga, illetve ő kijár, szed fel némi koszt. Ezt nem akarom az ágyamba. A macskák csak bentiek, tiszták, szagtalanok. Jobban mondva felveszik a mosott ágynemű illatát, szóval még jó illata is van a bundájuknak.
3, A kutyám 20 kg, hanyatt fekve, a végtegjait szétdobálva alszik. Szeretnénk mi is elférni az ágyon a férjemmel. A cicák jóval kisebbek, bár tudnak hülye helyen feküdni, de annyira megsincsenek útban.
Azért a kutyát sem kell olyan nagyon sajnálni amúgy, közvetlenül az ágyunk mellett van a fekhelye, takaróval :)
19:
De en kifejezetten szeretem a kutyaszagot:)
Igaz a lószarét is, szóval lehet h velem van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!